Prijava

Vaša prijava

Turopoljac u pripremnoj utakmici pobijedio Gradiće

['4. HNL', 'amateri', 'Gradići', 'jžnl', 'nogomet', 'pripreme', 'Turopoljac']

Na odlično pripremljenom terenu u Kučama, u pripremnoj utakmici snage su odmjerili domaćin, Turopoljac, član JŽNL i gost, Gradići, član 4. HNL Središte Zagreb, skupina B.

Obje ekipe nalaze se u trenažnom procesu, a još uvijek nedostaju po dva-tri igrača svakom treneru.

11.08.2021., pripremna utakmica Turopoljac – Gradići 3:0, igrači Turopoljca. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Utakmicu su bolje otvorili gosti koji su u prvom dijelu stvorili 3-4 prilike, a neke od njih bilo je teže promašiti nego zabiti, a ponešto je obranio i golman Lauš na vratima domaćina. Domaći igrači su pokušavali, trudili se, trčali i kombinirali, ali nisu ozbiljnije priprijetili gostima u prvom dijelu.

11.08.2021., pripremna utakmica Turopoljac – Gradići 3:0, igrači Gradića. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

U drugom dijelu u igru su ušli Lučić, Šestok i Horvat kod domaćih, napravljeno je nekoliko promjena u pozicijama igrača, ali opet su gosti bili ti koji su promašili dvije čiste prilike, što je očito “razljutilo” Šestoka i njegovu ekipu pa su počeli ozbiljnije prijetiti vrataru gostiju. U jednoj akciji s lijeve strane napada domaćih, lopta je dodana Šestoku na 16 m, on se oslobodio čuvara i prizemnim udarcem u vratarev desni kut svladao nemoćnog vratara gostiju. Samo par minuta nakon toga, Mislav Čunčić proslavio je svoj povratak u Turopoljac prekrasnim pogotkom s desne strane s nekih 16 m u suprotni kut gostujućeg vratara. Drugi dio pripao je domaćinu i nakon dva postignuta pogotka bilo je još nekoliko gužvi pred vratima Gradića, da bi u 71. minuti Perić postigao i treći pogodak za zelene iz Kuča, čime je praktički utakmica bila riješena.

Utakmica je bila dobra za gledatelje koji su mogli vidjeti puno trke, dodavanja, šansi, obrana vratara, promašaja. Na kraju možemo reći da je domaćin zasluženo pobijedio iako su i gosti imali svojih prilika za kojima mogu žaliti. S obzirom na trenažni proces u kojem se nalaze obje ekipe, prikazanim nogometom možemo biti zadovoljni.

11.08.2021., pripremna utakmica Turopoljac – Gradići 3:0, pozdrav trenera Pancirova i Biljana nakon utakmice. Foto: Zlatan Sever/V,Gradu

Marko Pancirov, trener Turopoljca, kazao je da je rezultat zadovoljavajući, ali da nije zadovoljan odnosom prema igri u pojedinim dijelovima igre na čemu će morati poraditi u narednom periodu do počeka prvenstva. Čestitao je gostima na fer i korektnoj igri.

Marko Biljan, trener Gradića rekao je da nikako ne može biti zadovoljan ni igrom ni rezultatom, jer umjesto da riješe utakmicu u svoju korist u još prvom dijelu, ekipa je glatko izgubila u drugom dijelu. Nada se da će do početka prvenstva uspjeti popraviti pojedine segmente igre, ali i da će se ekipa kompletirati do tada. Čestitao je Turopoljcu na fer i korektnoj igri i pobjedi.

Pripremna utakmica

TUROPOLJAC – GRADIĆI 3:0 (0:0)

KUČE Igralište NK Turopoljca u Knejama. Gledatelja 80. Sudac: Slaven Grgac.

Strijelci: 1:0 – Šestok (49), 2:0 – Čunčić (53), 3:0 – Perić (71).

TUROPOLJAC: Lauš, Martinić, Čunčić, Markulin, Iličić, Dejanović, Čaić, Mlinarić, Šutalo, Jaki, Perić (još su igrali: Bosnić, V. Lučić, Šestok, Horvat, Rak, Halilić). Trener: Marko Pancirov

GRADIĆI: Zekić, Cindrić, Krstanović, Vojnić, Budimir, Smolković, Turkalj, Borovac, Škarica, Brdek, Hrženjak (još su igrali: Božić, Belčić, Janječić, Božurić). Trener: Marko Biljan

Objava Turopoljac u pripremnoj utakmici pobijedio Gradiće pojavila se prvi puta na V'Gradu.