Prijava

Vaša prijava

DOJUČERAŠNJI JUNIORI POTPISALI DVOGODIŠNJE UGOVORE S KK VELIKA GORICA

['KK Velika Gorica', 'košarka']

KK Gorica nastavlja sa zacrtanom politikom razvoja i afirmiracije igrače iz „domaćeg pogona“. Generacija koja je u mlađim kategorijama ostvarivala zapažene rezultate na državnom nivou (srebrne i brončane medalje) iznjedrila je trojicu mladih igrača koji su potpisali prve seniorske ugovore. I to na dvije godine što je najbolji pokazatelj vjere u njihove sposobnosti.

Nikola Ivanetić, Frano Miloloža i Stipe Sokol još jučer su branili boje juniora, a od sutra ih čekaju ozbiljni seniorski izazovi.

Trener Josip Sesar već je iskušao neke od njih u prošloj sezoni, a sada će pod njegovom ravnateljskom palicom zaigrati košarku na višem nivou.

„Politika kluba je da se pokuša kroz omladinski pogon pronaći neke mlade, potentne igrače koji bi u budućnosti mogli imati zapaženu ulogu. S Ivanetićem, Miloložom i Sokolom potpisali smo ugovore i još smo im u pripremnom periodu dali priliku da treniraju i uigravaju se s prvom momčadi. Momci imaju puno talenta, ali i puno stvari na kojima moraju raditi. Prije svega na tehničkim detaljima i razumijevanju igre i sada će imati priliku za usavršavanje” – zaključio je Josip Sesar, dugogodišnji trener velikogoričke momčadi.

Objava DOJUČERAŠNJI JUNIORI POTPISALI DVOGODIŠNJE UGOVORE S KK VELIKA GORICA pojavila se prvi puta na V'Gradu.