Prijava

Vaša prijava

Društveni centar Novo Čiče organizira brojne edukativne i kreativne besplatne radionice

['besplatne radionice', 'kud novo čiče', 'novo čiće', 'radionice']

Društveni centar Novo Čiče projekt je KUD-a „ČIČE“ Novo Čiče, Grada Velike Gorice i udruge Zamisli unutar kojeg se provode radionice veza i radionice tkanja, radionice folklornog pjevanja za starije osobe i za osobe s invaliditetom, radionice folklornog plesa za novo zainteresirane osobe, radionice folklorno tamburaške radionice za novo zainteresirane osobe i za osobe s invaliditetom
računalne radionice za starije osobe i tematske radionice u kojima se uključujemo lokalno stanovništvo i kojima se razvijajmo dodatne vještine i stječemo nova znanja.

Sve radionice, osim računalnih, počinju već 30. kolovoza 2021. dok računalne kreću od 4. listopada 2021. i trajat će sve do svibnja 2022. godine. Što se tiče termina i dinamike, radionice se provode jednom tjedno, a po potrebi i češće u terminima iza 18 sati.

U nekim kategorijama imamo i po nekoliko sekcija u kojima su grupirani korisnici prema njihovim predznanjima, tako da ovim putem pozivamo sve građane koji imaju interes za neku od ovih radionica da se priključe jer predznanje nije ključno za sudjelovanje u radionicama.

Posebno pozivamo osobe s invaliditetom i osobe starije životne dobi da nam se priključe u provedbi radionica putem obrasca https://cutt.ly/drustveni-centar-novo-cice koji možete pronaći na naslovnoj stranici stranci društva na www.kud-cice.hr.

Javiti i prijaviti se možete i koordinatoru Centra, Mariu Konića i to putem telefona 0955916591 ili e-maila mario.konic@gmail.com, a više informacija o projektu možete vidjeti na web stranici KUD-a „ČIČE“ Novo Čiče https://kud-cice.hr/index.php/drustveni-centar-novo-cice/provedba-projekta

Objava Društveni centar Novo Čiče organizira brojne edukativne i kreativne besplatne radionice pojavila se prvi puta na V'Gradu.