Prijava

Vaša prijava

Vlado Horvat, trener NK Turopolja nakon pripremne utakmice protiv Poleta

['1.ŽNL', 'nogomet', 'turopolje']

Nakon generalne probe prije početka prvenstva i utakmice protiv Poleta iz Buševca, trener NK Turopolja u kratkom intervjuu rekao nam je svoje viđenje utakmice, cjelokupnih priprema kao i očekivanja od naredne sezone.

Gospodine Horvat, NK Turopolje igralo je protiv Poleta iz Buševca, člana JŽNL, kluba iz višeg ranga natjecanja. Kako ste vidjeli utakmicu i jeste li zadovoljni viđenim?

Teško je biti zadovoljan kada izgubiš utakmicu, ali bilo je i dobrih trenutaka dok smo imali snage i dok nisam napravio određene izmjene u postavi. Nakon toga malo smo pali u igri.

Kako ste zadovoljni provedenim pripremama?

Ah, to najradije ne bih ni komentirao, jer nismo napravili ono što sam ja planirao i zamislio. No, vjerujem i nadam se da ni ostali nisu u puno boljoj situaciji zbog godišnjih odmora igrača, ipak su to amateri. Unatoč tome, idemo dalje, u osvajanje što je više moguće bodova.

Prvo kolo dolazi vam u goste Ban Jelačić iz Banova. Očekivanja?

Tu nema puno priče, pretpostavljam da ćemo biti kompletni, a doma bodove ne mislimo dati nikome iako je upravo u tome čar nogometa da se ne može sa sigurnošću ništa reći što se rezultata tiče. Idemo na pobjedu.

Kako vidite Turopolje u prvenstvu 1. ŽNL Istok?

Teško pitanje, ali idemo se boriti. Razmišljam da ćemo biti negdje oko sredine tablice, malo više prema gornjem dijelu. Mislim da je to realno.

Gospodine Horvat, hvala na razgovoru i sretno u prvenstvu.

Hvala Vama na razgovoru, ali i na lijepim željama.

Vlado Horvat, trener NK Turopolja, člana 1. ŽNL Istok

Objava Vlado Horvat, trener NK Turopolja nakon pripremne utakmice protiv Poleta pojavila se prvi puta na V'Gradu.