Prijava

Vaša prijava

Policija privela 25-godišnjeg Velikogoričana kojeg se sumnjiči za ubojstvo u Dugavama

['policija', 'ubojstvo', 'Velika Gorica']

Policija je prije nekoliko dana privela osumnjičenog 25-godišnjeg Velikogoričana I.Š., koji je osumnjičen za brutalno ubojstvo u Dugavama 23. kolovoza oko dva sata ujutro.

Prema pisanju 24sata policija je u noći s nedjelje na ponedjeljak u stanu u Novom Zagrebu u Ulici sv. Mateja pronašla beživotno tijelo 38-godišnjaka nešto prije 3 sata ujutro, koji je imao vidljive ozljede najvjerojatnije od noža.

-Neslužbeno doznajemo kako je riječ o S. R. Kako se kasnije doznalo prema pričama susjeda, vjerojatno je došlo do svađe između dvojice muškaraca, nakon čega su se i sukobili, naveli su iz 24sata.

Naime, i susjedi su primijetili kako se nešto događa, a jedna od susjeda je oko 2 sata ujutro vidjela dva muškarca kako ulaze u zgradu, a nedugo nakon toga je čula buku i metež.

– Jedan je ulazio u stan i njega sam vidjela samo s leđa, a drugi je stajao u stubištu kat iznad s druge strane. Bila sam pospana i to sam vidjela, kako se kaže, s pola oka, tako da nikoga ne bih mogla prepoznati. Nisam čula oko čega se svađaju i zašto galame. Kasnije sam izašla na prozor i vidjela auto vani i neke ljude oko njega. To su bile sekunde – rekla je susjeda još pod dojmom događaja, navela je svjedokinja za spomenuti medij, a izvještaj i točne informacije od policije još uvijek se čekaju.

Objava Policija privela 25-godišnjeg Velikogoričana kojeg se sumnjiči za ubojstvo u Dugavama pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Razmještaj učenika prvih i petih razreda