Prijava

Vaša prijava

Novi osobni rekordi velikogoričkih atletičara

['Bundek', 'maraton klub', 'nastup', 'rekordi', 'trčanje']

U subotu, 28. kolovoza održan je Grawe noćni maraton na zagrebačkom Bundeku, gdje je nastupilo i troje velikogoričkih predstavnika – dvoje na utrci polumaratona i jedan na utrci od 10 km.

Sljedećeg dana, u nedjelju 29. kolovoza održana je trail utrka Vertikalno lice Platka gdje su nastupili Vedrana Janjić i Vedran Planinšek.

Na utrci polumaratona u sklopu Grawe noćnog maratona odlično su se snašli supružnici Jasna i Hrvoje Mikulić, novopečeni klupski kolege. Jasna je utrku otrčala za 1:45:37 te je zauzela 1. mjesto u svojoj dobnoj kategoriji. Hrvojevo je vrijeme bilo 1:39:14 te je zauzeo 3. mjesto u svojoj dobnoj kategoriji. Bravo za Mikuliće koji su oboje završili na podiju, a i oba rezultata su im novi osobni rekordi na ovoj udaljenosti.

Želimir Delač je nastupio na utrci od 10 km te je s vremenom 0:47:46 zauzeo ukupno 10. mjesto, ali se i popeo na najviši podij u svojoj dobnoj kategoriji.

Na trail utrci Vertikalno lice Platka članovi Maraton kluba Velika Gorica nastupili na najdužoj utrci od 28,5 km s više od 1.500 m ukupne visinske razlike. Svi koji su trčali trail utrke znaju što to znači, a svi koji nisu i dobro da ne znaju. Vedrana Janjić je ostvarila odličan plasman na ukupno 4. mjesto s vremenom 4:50:29. Vedran Planinšek je utrku završio na 8. mjestu s vremenom 4:50:30.

Objava Novi osobni rekordi velikogoričkih atletičara pojavila se prvi puta na V'Gradu.