Prijava

Vaša prijava

Gradska četvrt Hrvatski velikani planira vrlo aktivnu i radnu jesen!

['Gradska četvrt Hrvatski velikani', 'hrvatski velikani']

Vijeće gradske četvrti Hrvatski velikani održalo je sinoć, 31. kolovoza, svoju treću radnu sjednicu.

Otvorene su brojne teme od važnosti za našu četvrt, a na dnevnom redu su se, između ostalog našle i odluke o namjenskom trošenju sredstava, uređenju prostorija mjesne samouprave, kao i obilježavanju Dana naše gradske četvrti, koje će se po prvi put u povijesti obilježiti ove godine i to 8. listopada! Odlučeno je kako će centralno mjesto obilježavanja Dana GČ biti ispred i u prostorijama Vijeća na adresi Cvjetno naselje 10/IV. U glavnom fokusu će biti edukativne i humanitarne aktivnosti. U edukativnome smislu, s radionicama će biti prisutne udruge koje djeluju na našem području, a organizirano će biti i sakupljanje donacija/odjeće/artikala za potrebite susjede.

Donesena je i odluka o načinu korištenja prostorija GČ, a posebna pažnja posvetila se problemu staje u ulici Podložnica. Konstatirano je nedvojbeno kršenje Odluke o komunalnom redu po člancima 93. i 94. od strane izvjesnih stanara spomenute ulice. Preko nadležnih Upravnih odjela Grada Velike Gorice pokrenuti su postupci za utvrđivanje odgovornosti i sanaciju dugogodišnjeg problema.

Foto: GC Hrvatski velikani

U narednom periodu Vijeće se obvezalo samostalno urediti dio prostorija GČ u svrhu otvaranja javnosti u vidu održavanja društvenih, edukativnih, kulturnih i inih događaja.  Također je odlučeno kako se pokreće inicijativa za asfaltiranjem produžetka ulice kod ulaza u ZET-ovu garažu, a nakon apela stanara.

Radi bolje suradnje odlučeno je kako se Uredu gradonačelnika i nadležnim uredima šalje novi poziv za održavanje radnog sastanka kako bi se poboljšala suradnja u radu s našim Vijećem, a posebno napominjemo da su sve odluke donesene jednoglasno i u interesu stanovnika četvrti.

Priopćenje GC Hrvatski velikani

Objava Gradska četvrt Hrvatski velikani planira vrlo aktivnu i radnu jesen! pojavila se prvi puta na V'Gradu.