Prijava

Vaša prijava

U 2. kolu 4. HNL Središte Zagreb “B”, Mraclinu bod u Topuskom

['4. HNL', 'amateri', 'mraclin', 'nogomet']

NK Mraclin je u drugom kolu 4. HNL gostovao u Topuskom koje je u prvom kolu slavilo protiv Gradića, doduše za zelenim stolom. U ovoj utakmici Mraclin je nastupio bez Skrbina i Šikića, ali unatoč tome Mraclin je vodio igru tijekom cijele utakmice, imao puno veći posjed lopte, veliki broj šansi i udaraca prema golu, ali na kraju je završilo 3:3.

Već u 6. minuti Topusko je povelo autogolom Petravića koji je visoko ubačenu loptu pospremio iza nemoćnog Dražića. No, to nije pokolebalo Mraclin koji nastavlja sa svojom igrom. Izjednačava Milatović u 18. minuti prizemnim udarcem nakon odbijene lopte u 16 m. Nakon toga Hajduk izlazi sam pred domaćeg vratara Petrovića koji brani njegov udarac, ali odbijenu loptu topovskim udarcem u gol posprema Milatović u 27. minuti igre. Pred kraj poluvremena Hajduk prolazi po desnoj strani, ubacuje do Milatovića koji zabija, ali na čudo okupljenih, pomoćni sudac označava zaleđe, u najmanju ruku – sumnjiva situacija.

04.09.2021., Topusko, 2. kolo 4. HNL Središte Zagreb B, Topusko – Mraclin 3:3, detalj s utakmice. Foto: NK Mraclin

Mraclin i u drugom poluvremenu više kombinira, napada, promašuje, a kazna slijedi kada domaći u 56. i 63. minuti zabijaju dva slična pogotka u režiji Šahića i Abramovića i prelaze u vodstvo. Mraclin dolazi do izjednačenja u 73. minuti kada Hajduk okrenut leđima dobiva loptu u kaznenom prostoru domaćina, okreće se i pogađa gornji desni kut vratara. Do kraja utakmici serija neiskorištenih prilika Mraclina i utakmica završava 3:3.

Domaćini su tijekom cijelog susreta igrali na duge lopte te su iz tih situacija tražili svoje prilike, a neke od njih i iskoristili. Mraclin je bio puno konkretniji u traženju igre, imao veliki broj propuštenih prilika koje je sve teško nabrojiti (Milatović, Hajduk, Roginić, Koleš, Vidović, Golubić, Jurić), nije ih iskoristio, a s druge strane neopreznost u obrani dovela je do izjednačenog rezultata.

U srijedu s početkom u 17:00 sati Mraclin igra 3. kolo kada mu u goste dolazi ekipa GNK Tigar Sveta Nedelja.

NK Mraclin: Dražić, Petravić, Debijađi, Domitrović, Dandić, Klarić, Onić (od 60′ Vidović), Koleš (od 60′ Golubić), Roginić (od 65′ Jurić), Milatović, Hajduk.

Trener: Damir Milanović

04.09.2021., Topusko, 2. kolo 4. HNL Središte Zagreb B, Topusko – Mraclin 3:3, detalj s utakmice. Foto: NK Mraclin

 

Tekst i foto: Goran Vukašinec, NK Mraclin

Objava U 2. kolu 4. HNL Središte Zagreb “B”, Mraclinu bod u Topuskom pojavila se prvi puta na V'Gradu.