Prijava

Vaša prijava

Projekt Mali svjetionik nagrađuje vrijedne radnike: Osvojite čak sto tisuća kuna

['financiranje', 'nagrada', 'najbolji radnik', 'projekt']

Mali svjetionik projekt je koji i ove godine traži najboljeg radnika kojeg će pritom, zahvaljujući napornom i vrijednom radom, nagraditi sa pozamašnim iznosom novčane nagrade. Znate li nekoga za koga oduvijek mislite kako stalno radi? Prodavačica u pekarni je bila posebno ljubazna prema vama? Sve njih možete prijaviti kao najbolje radnike i uključiti ih natjecanje za veliku nagradu

Mali svjetionik, foto cetkovic

-Mali svjetionik je projekt koji je u potrazi za izvanrednim zaposlenicima koji svaki dan
pokazuju veliko srce! Upravo takvu osobu želimo nagraditi sa 100.000 kuna! Ispričaj
nam priču o toj osobi jer je možda upravo to Mali svjetionik kakvog tražimo, poručuju nam organizatori projekta.

Mali svjetionik, foto cetkovic

Riječ je o projektu u sferi društveno odgovornog poslovanja čiji je cilj naći i nagraditi Naj radnika u Hrvatskoj sa 100.000 kuna.

-Želimo posvijetliti put za priče zaposlenika koji su predani svojem poslu, koji nadahnjuju svoju okolinu i koji žive kroz vrijednosti koje svi cijenimo, poručuju. Do ove godine nagradili smo izuzetne zaposlenike s čak 285.000 kuna, a tu praksu namjeravamo nastaviti i ove godine. Zato nam se pridružite u ovom izuzetnom projektu i u potrazi za zaposlenicima koji osvjetljavaju put za bolju budućnost, dodaju.

Mali svjetionik, foto cetkovic

Ivana Pole je proglašena ‘Naj Radnikom 2020. godine’ i Malim svjetionikom. Prijave
za zaposlenikom godine se otvaraju 6.9.2021. i traži se zaposlenik koji se ističu po svojoj radnoj etici i velikom srcu.

Mali svjetionik, foto cetkovic

Ispričaj svoju priču o osobi koju želite prijaviti, ili ste upravo vi ta osoba, jer je možda upravo to Mali svjetionik kakvog tražimo. Prijavi svojeg Naj Radnika putem linka bit.ly/Prijavi-naj-radnika.

 

Objava Projekt Mali svjetionik nagrađuje vrijedne radnike: Osvojite čak sto tisuća kuna pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Eko, eko...