Prijava

Vaša prijava

KUČE Automobil završio u širokoj iskopini, Mostovci apeliraju na postavljanje signalizacije

['Kuče', 'MOST KUČE']

Iz MOST-a Kuče upozoravaju na potencijalnu opasnost u svome mjestu. Naime, iskopina širokih razmjera stoji neoznačena već tjedan dana, a dodatno se proširila i napunila vodom, stoga apeliraju na odgovorne da reagiraju prije nego se što dogodi.

Priopćenje MOST-a Kuče prenosimo u cijelosti:

Skrećemo pozornost na ogromnu rupu na izlasku iz Ul. Miroslava Krleže (put prema mostu, Kiševina) koja stoji već par dana neobilježena i bez zaštitne ograde! Naime, na tom mjestu predviđena je crpna stanica za potrebe Aglomeracije. Iskop se dodatno proširio i napunio vodom. Pitanje je vremena kada će se dogoditi neka nesreća.
Iako je prema neslužbenim informacijama izvođač radova obilježio i ogradio rupu, nakon nekoliko dana ista je ostala neograđena i takva stoji dan danas. Naravno, to nije valjan argument zašto se rupa ponovno nije ogradila.
APELIRAMO na (pod)izvođača radova da KONAČNO počne poštivati Rješenje o privremenoj regulaciji prometa kojim se obvezuje da će voditi brigu o privremenoj signalizaciji na prometnicama. Prometnih znakova ima nedovoljno, a oni koji su postavljeni su u katastrofalnome stanju te ne odgovaraju Pravilniku o prometnim znakovima, signalizaciji i opremi na cestama (npr. pola znaka visi)
APELIRAMO na (pod)izvođača radova da NE POSTAVLJA znakove tik do pojedinog gradilišta u mjestu, nego da ih postavi na odgovarajućoj propisanoj udaljenosti kako bi ljudi znali koji su im obilazni pravci na raspolaganju, a ne da se moraju voziti do samog gradilišta pa potom okretati i/ili mijenjati smjer (primjer Ul. Franje Lučića) – stoji u objavi Mosta Kuče.
Iz policije zasad nisu reagirali priopćenjem.

Objava KUČE Automobil završio u širokoj iskopini, Mostovci apeliraju na postavljanje signalizacije pojavila se prvi puta na V'Gradu.