Prijava

Vaša prijava

GRADIĆI Prijetio pištoljem u pokušaju krađe, no djelatnica ga šokirala nevjerojatnim odgovorom

[]

Tijekom četvrtka navečer u Gradićima je zabilježena provala u kiosk prilikom koje je provalnik neuspješno pokušao od prodavačice pridobiti novac. Naime, prodavačica ga je zatekla odgovorom pa je vrlo ubrzo napustio tobacco.

Kako nam navodi gorička policija, nepoznati počinitelj upao je u tobacco kasno navečer oko 22 sata, a na sebi je imao, kako bi prikrio identitet, sunčane naočale. Pri ulasku u kiosk djelatnici je zaprijetio pištoljem i zatražio novac iz blagajne, no djelatnica ga je upitala: “Dobro, je’l ti to mene zaje*avaš”, na što je provalnik ostao šokiran.

U pokušaju ispunjenja svoje ideje ponovio je kako je riječ o pljački, na što mu je djelatnica navodno ponovno odgovorila istim riječima.

Vidjevši kako neće uspjeti dobiti novac, provalnik je otuđio nekoliko kutija cigareta te se pješice udaljio u nepoznato.

Policija pretpostavlja kako je razbojnik u tako kratkom vremenu odlučio pobjeći isključivo zbog toga što je primijetio da se u neposrednoj blizini parkira vozilo iz kojeg izlaze ljudi.

Za nepoznatim počiniteljem se i dalje traga.

Objava GRADIĆI Prijetio pištoljem u pokušaju krađe, no djelatnica ga šokirala nevjerojatnim odgovorom pojavila se prvi puta na V'Gradu.