Prijava

Vaša prijava

Idući tjedan upisi u Dramski studio

['dramski studio', 'pou', 'školarci', 'studenti', 'upisi']

Želiš glumiti, sudjelovati u izradi predstave i zanima te što se to događa iza kulisa?

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira Dramski studio za predškolski uzrast, osnovnoškolce, srednjoškolce i studente.

Tečaj uključuje usvajanje teorijskog znanja iz kazališne djelatnosti, učenje osnova glume, pisanje dramskog djela, pripremu i izvođenje predstave, ali i nastup pred publikom. Početak tečaja je početkom listopada prema rasporedu koji će biti utvrđen prilikom upisa.

Ovaj tečaj doprinosi razvoju koncentracije, odgovornosti, (samo)kritičnosti te maštovitosti i kreativnosti, a posebno se radi na pravilnom izražavanju i bogaćenju rječnika te na stjecanju sigurnosti i samopouzdanja. Radom kroz igru djeca će se okušati u svojim prvim javnim nastupima.

Dramski studio polaznici pohađaju gotovo cijelu školsku godinu, a na kraju sa svojom grupom pokazuju rezultate rada. Najbolja predstava izvodi se pred lokalnom publikom u okviru manifestacije Goričke večeri te na pozornici nekog od hrvatskih kazališta.

Voditeljice tečaja: Gabrijela Špehar, Sandra Toplek i Karmen Sunčana Lovrić

Više o dramskom studiju:

DRAMSKI STUDIO ZA PREDŠKOLCE I OSNOVNOŠKOLCE

DRAMSKI STUDIO ZA SREDNJOŠKOLCE

Upisi za predškolce i osnovnoškolce su 20. 9., od 18:00 do 20:00 h, u Dvorani Doma kulture Galženica, Trg S. Radića 5.

Za srednjoškolce će upisi u Dramski studio za mlade biti 23. 9., u 19:00 h, u Dvorani Doma kulture Galženica, Trg S. Radića 5.

Kontakt: 01 6259 800; 01 6259 814

Objava Idući tjedan upisi u Dramski studio pojavila se prvi puta na V'Gradu.