Prijava

Vaša prijava

Kurilovec postigao prvu pobjedu ove sezone, Lukavec poražen u Gajnicama

['3 hnl', 'amateri', 'kurilovec', 'lukavec', 'nogomet']

Ove srijede odigrano je redovno, 6. kolo 3. HNL Središte, a nastupili su i turopoljski predstavnici.

Kurilovec je nakon 3 neriješena susreta i 2 poraza, napokon u 6. kolu došao do pobjede. U goste im je došla ekipa Bistre,a pogocima Nike Tolja u 3. i Đevada Selmana u 40. minuti Kurilovčani su poveli 2:0, da bi Bistra smanjila u 76. minuti golom Josipa Budimira. Prva pobjeda za Dan Gradske četvrti Kurilovec, koju i ovim putem čestitamo svim mještanima Kurilovca. Čestitamo i stručnom stožeru i igračima na prvoj pobjedi i nadamo se nastavku pobjedničkog niza.

Kurilovec- Karlovac 0:0, detalj s utakmice. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Postava NK Kurilovca:

Išek, Grdenić, Musa, Radoš, Bukvašević, Završki, Popović, Tolj (od 72′ Marelja), Selman (od 85, Beganović), Bakula (od 89′ Zubak), Resler (od 85′ Bolješić).

Lukavec je gostovao u Gajnicama i igrao protiv Ponikva. Pobjeda je otišla na stranu domaćina koji je postigao gol na početku drugog poluvremena (47. minuta, Nikola Brajko), a taj je rezultat ostao do kraja susreta.

Lukavec – Lučko 1:0, detalj s utakmice. foto: Z. Sever/V’Gradu

Postava NK Lukavca:

Luter, Grdenić Marijan, Ivezić, Gudelj, Lagundžija, Ezgeta, Humeljak, Konjevod (od 78′ Župetić), Abazi, Kaurin, Šiprak (od 61′ Grdenić Josip).

Nakon odigranog 6. kola, Kurilovec je na 12. mjestu na tablici, sa 6 bodova, dok je Lukavec 15. sa 4 osvojena boda. U sljedećem kolu, u nedjelju, 26. rujna Kurilovec gostuje kod Trnja, dok Lukavecu subotu, 25. rujna dočekuje Dugo Selo.

Objava Kurilovec postigao prvu pobjedu ove sezone, Lukavec poražen u Gajnicama pojavila se prvi puta na V'Gradu.


OBLJETNICA SVINJARVCI

Pobjede kadeta, pretkadeta i dječaka U13 i U12