Prijava

Vaša prijava

FOTO/VIDEO Vikendom posjetite Sklonište za životinje Velika Gorica i prošetajte napuštene šapice

['kućni ljubimci', 'napuštene životinje', 'šetnja', 'sklonište za životinje', 'sklonište za životinje velika gorica', 'životinje']

Kao i svakog vikenda, danas i sutra možete posjetiti sklonište i prošetati napuštene šapice pune ljubavi koje čekaju upravo na vas.
Foto Sklonište za životinje Velika Gorica
Brojni psi pronađeni su napušteni, u lošem stanju, ali za njihovo zdravlje i, koliko toliko, sretan život brinu se djelatnici Skloništa za životinje Velika Gorica. No oni koji im mogu uljepšati dan i pružiti im barem tračak nade i ljubavi ste upravo vi.
Foto Sklonište za životinje Velika Gorica
Ako nemate vremena i mogućnosti za usvajanje psića, uvijek se možete uključiti šetnjama i druženjem s napuštenim šapicama koje vas na adresi Jagodno 113A čekaju svakog vikenda od 11 do 17 sati. 
Foto Sklonište za životinje Velika Gorica
-Šapice će danas čekati i nadati se da je možda bas danas njihov sretni dan. Dođite im, treba im šetnja, nada, prije svega treba im topli dom, no već i prijateljski osmijeh i dan ispunjen osjećajem da su važni je puno, poručuju iz skloništa.
Više o samom skloništu možete pogledati i u jednom od naših videa:

Objava FOTO/VIDEO Vikendom posjetite Sklonište za životinje Velika Gorica i prošetajte napuštene šapice pojavila se prvi puta na V'Gradu.