Prijava

Vaša prijava

Rezultati utakmica turopoljskih nogometnih amatera proteklog vikenda

['1.ŽNL', '3 hnl', '4. HNL', 'amateri', 'jžnl', 'nogomet']

Vikend je opet ponudio zanimljive susrete u amaterskim ligama, počevši od 3. HNL Središte pa do 1. ŽNL Istok, u kojima se natječu turopoljski klubovi. Vrijeme je u subotu bilo prihvatljivo, iako hladno, nije bilo kiše za vrijeme odigravanja utakmica, dok je u nedjelju cijeli dan padala kiša i otežavala uvjete za igru. A kako su završile utakmice, možete vidjeti u tekstu i rezultatima ispod. Krenimo redom:

3. HNL Središte, 10. kolo, Kurilovec – Lukavec 4:1, detalj s utakmice. Foto: Z. Sever/V’Gradu

U 3. HNL Središte, Kurilovec je dočekao Lukavca na svom terenu i nakon što smo spominjali problem efikasnosti ekipe Kurilovca, odmah su se popravili i zabili 4 pogotka susjedima iz Lukavca (a u dosadašnjih 9 utakmica postigli su 5 golova!). Resler je dva puta poentirao u prvom dijelu za “sigurno” vodstvo, ali je Althaller smanjio na 2:1 u drugom dijelu. Uz to, Lukavec je imao i kazneni udarac, ali je Išek “pročitao” Borkovića i zaustavio njegov udarac i od tada Kurilovec opet uspostavlja dominaciju na terenu i sa još dva pogotka zapečaćuje sudbinu Lukavca. Utakmica je bila fer i korektna.

Kurilovec je ovom pobjedom došao na 10. mjesto sa 13 bodova, dok je Lukavec 14. sa 10 bodova.

4. HNL Središte Zagreb “B”, Croatia (H) – Mraclin 1:1. Izvor: FB NK Mraclin

U 4. HNL Središte Zagreb “B” Gradići su u subotu u Glini izvukli bod nakon odigranih 2:2 protiv Banovca, a neriješeno je odigrao i Mraclin u Hrastju protiv Croatie, samo sa golom manje – 1:1.

Mraclin je trenutno na 6. poziciji sa 16 bodova, dok su Gradići posljednji sa svega 2 boda.

JŽNL, 9. kolo, Turopoljac – Mladost 3:2, detalj s utakmice. Foto: Z. Sever/V’Gradu

U JŽNL ovog smo vikenda imali dva međusobna susreta turopoljskih klubova. Vodeći Turopoljac dočekao je Mladost iz Obrezine i poveo 3:0. No, dečki iz Obrezine nisu klonuli duhom i smanjili su na 3:2, više od toga nije išlo.

U drugom susretu na Makuni u Donjoj Lomnici, Lomnica je dočekala Polet iz Buševca i sa čistih 2:0 odnijela pobjedu. Lomnica je u naletu, šest kola je bez poraza.

Ban Jelačić je u jutarnjem terminu gostovao kod Jaske Vinogradara u Jastrebarskom i odigrao 2:2, dok su u subotu Kupa i Klas gostovali u Ivaniću i Farkaševcu i izgubili 1:4 (Kupa) i 1:5 (Klas).

Turopoljac je lider JŽNL sa 22 boda, Lomnica je 5. sa 16, koliko ima i Ban Jelačić iz Vukovine na 6. poziciji. Polet je 8. sa 12 bodova, Mladost 10. sa 11, dok su na začelju Kupa i Klas sa po jednim bodom.

U 1. ŽNL Istok, Vatrogasac je kod kuće dočekao Bana Jelačića iz Banova, ali nije uspio pobijediti, bilo je 2:2. Meštrica je napunila mrežu Ostrne i pobjedom 9:1 zasjela na prvo mjesto. Dinamo Hidrel je u Novom Čiču pobijedio ove sezone neuvjerljivog Posavca sa 2:0 i zadržao priključak za vrhom.

NK Vatrogasac – NK Dinamo Hidrel 2:1, detalj s utakmice. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Igrači Turopolja, ugodnog iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva, “nisu se pojavili” na utakmici u Gaju i izgubili su lako sa 0:4, dok Buna nije uspjela pomoći Vatrogascu i Meštrici eventualnim oduzimanjem bod(ov)a Kloštru, već je izgubila 0:2 na domaćem terenu.

Meštrica je 1. na ljestvici sa 17 bodova, Vatrogasac 3. sa 16, Dinamo Hidrel 4. sa 14, Turopolje 5. sa 13, a začelje drže Buna i Posavec bez bodova.

Rezultati utakmica turopoljskih klubova ovog vikenda:

3. HNL Središte, 10. kolo:

Kurilovec – Lukavec 4:1

4. HNL Središte Zagreb B, 9. kolo:

Croatia (Hrastje) – Mraclin 1:1

Banovac (Glina) – Gradići 2.2

JŽNL, 9. kolo:

Turopoljac – Mladost 3:2

Lomnica – Polet 2:0

Jaska Vinogradar – Ban Jelačić 2:2

Naftaš – Kupa 4:1

Zrinski – Klas 5:1

1. ŽNL Istok, 7. kolo:

Vatrogasac – Ban Jelačić (B) 2:2

Dinamo Hidrel – Posavec 2:0

Meštrica – Ostrna 9:1

Gaj – Turopolje 4:0

Buna – Kloštar 0:2

Objava Rezultati utakmica turopoljskih nogometnih amatera proteklog vikenda pojavila se prvi puta na V'Gradu.