Prijava

Vaša prijava

FOTO Bikovi čeka gostovanje u Zaboku

['bikovi', 'kk gorica', 'košarka', 'sport']

U 6. kolu HT Premijer lige sastaju se domaća ekipa Zaboka i Gorica. Goričani su trenutno na omjeru pobjeda i poraza 3-2, dok su Zabočani nešto slabiji na omjeru 2-3. Igrači Josipa Sesara pobjedom nad Sonik Puntamikom vratili su se na pobjednički kolosijek i sada će tražiti nove bodove u gostima kako bi sa što više samopouzdanja dočekali nove oglede u Alpe Adria Kupu, navodi se u priopćenju.

S druge strane igrači Zaboka će nakon poraza od Cibone tražiti povratak na pobjedničke staze. Gostovanja u Zaboku nikad nisu bila lagana za našu momčad, a tako će vjerojatno biti i ovaj put. Zdravko Radulović sigurno će pripremiti svoju momčad na agresivnu igru, a u napadu će se osloniti na odličnog tricaša Budimira, uvijek pouzdanog Črnjevića te mlade Popića i Buljevića.

Borna Kapusta i ove je sezone među vodećim asistentima lige s 5,5 uspješnih dodavanja po utakmici. Dio svoje karijere proveo je u zagorskom premijerligašu, a kao kapetan Gorice nada se pobjedi: ‘’Zabok je mlada ekipa koja je dovela dvojicu iskusnijih igrača. U prošloj utakmici su dobro igrali protiv Cibone. Trče dosta u kontri i skupljaju se u obrani tako da će biti nezgodno na njihovom terenu, ali mi moramo gledati sebe. Bitno je kako ćemo mi odigrati utakmicu i nadam se pobjedi.’’ – riječi su razigravača Gorice.

Josip Sesar očekuje dobru utakmicu, a nada se i novim bodovima: ‘’Jedno nezgodno gostovanje protiv momčadi Zaboka koja se u zadnje vrijeme diže u formi. Međutim, nadam se da je naša utakmica i pobjeda protiv Sonika bila naznaka našeg izlaska iz mini krize. Očekujem dobru utakmicu i napravit ćemo sve da uzmemo nove bodove.’’ – zaključio je gorički strateg.

Utakmica je na rasporedu u subotu 16. listopada s početkom u 19 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

Objava FOTO Bikovi čeka gostovanje u Zaboku pojavila se prvi puta na V'Gradu.