Prijava

Vaša prijava

Za malenog Nou prikupljeno nevjerojatnih 580 tisuća kuna!

['noin kaputić', 'vg legacy']

U sklopu humanitarne akcije pod nazivom ‘Noin kaputić’ koju je pokrenuo VG Legacy prikupljen je nevjerojatan iznos za malenog Nou.
Podsjetimo, Noa je jedini slučaj u Hrvatskoj koji boluje od rijetke bolesti, a kako mu ne bi bilo odstranjeno oko, Noini roditelji moraju izdvojiti pozamašan iznos novaca kako bi mu se pružilo adekvatno liječenje u Švicarskoj. Zahvaljujući velikim srcima svih koji su donirali i uključili se u humanitarnu akciju, Noa sigurno odlazi na liječenje, i to već 27. listopada, a liječenje će se i nastaviti kako bi se mališana u potpunosti izliječilo.
Foto Dalija Zubek
Ekipa iz VG Legcya sinoć je objavila radosnu vijest kako je zahvaljujući svima uključenima u akciju prikupljeno nevjerojatnih 580.000,00 kuna
Foto VG Legacy
-Naš Noa 27.10. putuje u Švicarsku i njegovi roditelji ne moraju strepiti nad visokim troškovima liječenja i mogu se u potpunosti posvetiti našem malom borcu.
Mi nastavljamo akciju čiji će višak prikupljenih sredstava biti utrošen za sljedeću humanitarnu akciju istog cilja, liječenja djeteta.
Popijte si čašu vina, nazdravite sebi za sve što ste učinili da bi ovo bilo moguće, poručuju iz VG Legacya. , a mi slatkom malcu želimo puno sreće i brz oporavak!
Foto: Facebook VG Legacy
Više o akciji i hrabrom Noi možete pogledati i u našem prijašnjem članku, a mi slatkom malcu želimo puno sreće i brz oporavak!

Objava Za malenog Nou prikupljeno nevjerojatnih 580 tisuća kuna! pojavila se prvi puta na V'Gradu.