Prijava

Vaša prijava

FOTO Goričanin u kući skrivao preko pet kilograma amfetamina i preko kilogram konoplje

['kazneno djelo', 'policija', 'PU zagrebačka']

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine konoplje tipa droga i amfetamina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu kuće na području Velike Gorice, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao na nezakonitom tržištu.

Pu zagrebačka

Naime, pretragom stana koji koristi osumnjičeni policijski su službenici pronašli ukupno 1.118,8 grama konoplje tipa droga pakirane u 63 plastične vrećice i 5.076,6 grama amfetamina pakiranog u deset plastičnih kutija i vrećica, kao i digitalnu vagu, uređaj za vakumiranje te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge, pojašnjavaju jutros iz policije.

-Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu, dodaje policija.

Pu zagrebačka

Objava FOTO Goričanin u kući skrivao preko pet kilograma amfetamina i preko kilogram konoplje pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Obavijest kandidatima