Prijava

Vaša prijava

Na radionici u Gradskoj knjižnici naučite organizirati vrijeme i izrađivati svoj planer

['Gradska knjižnica', 'radionica']

U sklopu programa Mjeseca hrvatske knjige vraćamo se radionicama Četrti četrtek na kojima svakog četvrtog četvrtka u mjesecu voditelji volonteri prenose znanja i vještine iz raznih područja – kreativnog rada, rukotvorina, mentalnog i fizičkog zdravlja i svega što vam uopće može pasti na pamet. Ovoga puta tema je prigodno knjiška, a to je izrada sasvim osobite vrste dnevnika i organizatora, objavljeno je na stranici Gradske knjižnice Velika Gorica.
Fenomen koji je zadnjih nekoliko godina zaludio svijet kreativaca, ali i svih onih koji žele naučiti bolje organizirati svoje vrijeme i obveze te naučiti izdvojiti stvari koje su im na bilo koji način važne, zove se Bullet Journal metoda ili skraćeno BuJo. To je zapravo popularan način kreativnog vođenja dnevnika, planera i organizatora u jednom.
Voditeljica radionice je velikogorička kreativka, spisateljica, kolažistica i profesorica Goranka Dimoski koja će nam pokazati kako započeti svoju BuJo avanturu. Za radionicu je potrebno ponijeti sa sobom olovke, flomastere i bojice po želji i običnu bilježnicu koja će poslužiti kao vaš prvi Bullet Journal. Također možete ponijeti i isječke iz novina i časopisa, ljepilo, ukrasne papiriće i trakice, ukrasni selotejp, naljepnice i ostale sitnice kojima možete ukrasiti stranice svog planera, dnevnika, organizatora i slično.
Broj mjesta na radionici je ograničen pa sve zainteresirane iz knjižnice pozivaju da se unaprijed i što prije prijave putem e-maila posudba@knjiznica-vg.hr ili osobno u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37. Početak radionice bit će u 18 sati.

Objava Na radionici u Gradskoj knjižnici naučite organizirati vrijeme i izrađivati svoj planer pojavila se prvi puta na V'Gradu.