Prijava

Vaša prijava

Produljuje se rok prijave programa u sportu

[]

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije produljila je rok za prijavu programa za uvrštenje u Program javnih potreba u sportu Zagrebačke županije u 2022. godini do 5. studenoga 2021. godine, navodi se tako na stranici Zagrebačke županije.

Projekcijom proračuna predviđeno je 6.125.000,00 kuna, a sredstva će se dodjeljivati za organizaciju međunarodnih, tradicionalnih i prigodnih priredbi, stipendije vrhunskih sportaša, skrb o perspektivnim sportašima, školovanje kadrova za rad u sportu, međunarodna natjecanja, treninge i natjecanja sportaša (županijski savezi), ali i funkcioniranje županijskog sustava sporta.

Pravo podnošenja programa imaju pravne osobe sa sjedištem/ prebivalištem u Zagrebačkoj županiji, a koje temeljem Zakon o sportu mogu obavljati djelatnost sporta i članice su Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Prijave na natječaj moguće su na dva načina:

  1. elektronički, putem sustava e-Prijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr. Pritom je podnositelj prijave putem sustava e-Prijave obavezan poslati i original prijavnog obrasca, potpisanog i ovjerenog, putem preporučene pošte u roku za podnošenje prijava na adresu: Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Hebrangova 26a, 10 430 Samobor s napomenom: „Prijava za provedbu programa javnih potreba u sportu Zagrebačke županije u 2022. godini“
  2. preporučenom poštom, na način da popunjeni zahtjev s pripadajućom dokumentacijom pošalje na gore navedenu adresu, najkasnije do 5. studenoga 2021. godine.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 098/314-370 ili slanjem upita na e-mail adresu: sport@sport-zagrebacke-zupanije.hr.

Objava Produljuje se rok prijave programa u sportu pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Pobjeda i poraz seniora HSTK-a Velika Gorica

U prometnoj nesreći kod Selnice poginuo muškarac (41)