Prijava

Vaša prijava

Košarkaše Gorice danas čeka jedno od najtežih gostovanja u domaćem prvenstvu

['kk gorica', 'košarka', 'sport']

U 10. kolu HT Premijer lige sastaju se ekipe Zadra i Gorice. Obje momčadi od nedavno imaju nove trenere na klupi pa će i to dati određenu draž utakmici. Na klupu domaćih prije par kola zasjeo je Vladimir Anzulović Zula, a Goričane će opet voditi trenerski duo Bože Radoš-Miki Starčević. Zadrani su u pozitivnom nizu od 4 pobjede u domaćem prvenstvu uključujući i onu u Zagrebu protiv Cibone, a Bikovi stižu nakon velike pobjede u Alpe Adria Cupu protiv Dukesa iz Klosterneuburga. Zadar je svakako veliki favorit i pokušat će pobjedom zadržati pratnju za vodećom Cedevitom junior dok će Goričani pokušati iznenaditi domaćine.

Bože Radoš već je vodio neke utakmice Gorice u domaćem prvenstvu, u trenucima kada se Sesar prošle sezone oporavljao od korone. Osim toga ove je sezone već dva puta vodio momčad u Alpe Adria Cupu tako da mu je u potpunosti jasno kako momčad diše: „Idemo igrati u Zadar protiv jedne kvalitetne ekipe koja na papiru ima širinu. Imaju na svakoj poziciji dva ili više igrača i sigurno je da nećemo imati lagani zadatak. Mi ćemo se skupiti, dat ćemo sve od sebe i pokušat ćemo doći do dobre energije i dati najbolje od sebe” – riječi su trenera Gorice koje se navode u priopćenju. 

Karlo Uljarević jedu je sezonu proveo u zadarskim redovima, ali otkad je u Gorici u par navrata je vodio svoju ekipu do pobjede: „Očekuje nas teška utakmica protiv Zadra. Mislim da smo u zadnje dvije utakmice, protiv Furnira doma i protiv Austrijanaca u Alpe Adria Kupu, podigli razinu energije i mislim da se imamo pravo nadati pozitivnom rezultatu. Ako budemo ušli u utakmicu 100% i ako budemo dali sve od sebe mislim da možemo parirati Zadru. Oni jesu bolja momčad, ali mi se nećemo predati i idemo tamo po pobjedu” – optimistično je zaključio popularni Ulja.

Utakmica se igra u ponedjeljak 15. studenog s početkom u 18 sati, a direktan prijenos je na Arenasportu.

Objava Košarkaše Gorice danas čeka jedno od najtežih gostovanja u domaćem prvenstvu pojavila se prvi puta na V'Gradu.