Prijava

Vaša prijava

Osvrt na rezultate subotnjih utakmica amaterskih nogometnih klubova

['1.ŽNL', '3 hnl', '4. HNL', 'amateri', 'jžnl', 'nogomet']

Subotnje poslijepodne bilo je sunčano i lijepo, iako malo prohladno, a 8 klubova NS VG igralo je svoje utakmice. Na žalost, za većinu klubova lijepo vrijeme nije donijelo i dobre rezultate. Evo kako je bilo:

U 3. HNL Središte Kurilovec je bio domaćin Trešnjevci, koja je bodovno dosta ispod Kurilovca, ali na terenu se to nije vidjelo. Gosti iz Zagreba bili su bolji i zasluženo pobijedili sa 2:1. Igračima Kurilovca mnogo toga nije polazilo za nogom pa je došlo do ovog neočekivanog poraza. A upravo je to govorio i trener Senad Harambašić prije početka utakmice, da su upravo ovakve utakmice najteže za pobijediti. Strijelac pogotka za Kurilovec bio je Đevad Selman.

U 4. HNL Središte skupina B u subotu je igrao Mraclin. I njemu smo predvidjeli pobjedu, ali nismo bili dobro prognozeri, izgubili su 2:4. Iako su vodili na poluvremenu sa 2:1, u drugom dijelu domaćin je tri puta poentirao za na kraju, pomalo velikih 4:2 za Stupnik. Strijelci za Mraclin bili su Jurić i Ladislav Kos. No, unatoč porazu, u NK Mraclinu kažu da su zadovoljni rezultatima i pozicijom na tablici.

U Jedinstvenoj županijskoj ligi trećeplasirani Turopoljac gostovao je kod novaka u ligi, Zrinskog iz Farkaševca. Očekivali smo više od poraza. Zeleni iz Kuča su poveli golom Jakija u prvom dijelu, ali su već u sljedećoj minuti primili pogodak za izjednačenje. I kad su već svi očekivali neriješen završetak susreta, u sudačkoj nadoknadi vremena Turopoljci su primili pogodak i izgubili i bod i treće mjesto na tablici. U zadnje četiri utakmice osvojena su svega 3 boda, što ih je koštalo bolje pozicije na tablici.

Ban Jelačić gostovao je kod posljednjeplasiranog Klasa i u igri na jedan gol, onaj Klasov, Banovi su dali jedan, tri boda vrijedan pogodak. Strijelac je bio Saša Sabljak, a sa 8 utakmica bez poraza i tri pobjede u nizu, Banovi su se popeli na treće mjesto na tablici.

Mladost iz Obrezine gostovala je kod lidera u Ivanić-gradu. Naftaš nije dozvolio nikakvo iznenađenje i sa 4:2 je pobijedio “Žutu podmornicu” te osvojio naslov jesenskog prvaka. Imala je Mladost svojih prilika, ali na kraju su igrali s igračem manje zbog isključenja Periše. Strijelci za Mladost bili su Sudec i Hercigonja.

U 1. županijskoj ligi svoju utakmicu odigrao je Vatrogasac kod kuće protiv Gaja, ali samo bod za Ninu Matkovića i njegove trupe, završilo je 2:2. Dvostruki strijelac bio je Damir Matković.

U Novom Čiču ipak pomak na bolje, jer nakon 4 poraza u nizu, ovaj puta protiv Milke Trnine ipak je osvojen bod. Strijelac za rano vodstvo bio je Topalović već u 7. minuti. Vjerujem da su i domaći, kao i mi očekivali više.

Preostale utakmice igraju se sutra, osim susreta Rugvica Save i Gradića, koji je odgođen za sljedeći vikend.

Rezultati turopoljskih klubova ovog vikenda:

3. HNL Središte, 16. kolo:

Kurilovec – Trešnjevka 1:2

4. HNL Središte Zagreb B, 15. kolo:

Stupnik – Mraclin 4:2

JŽNL, 15. kolo:

Zrinski – Turopoljac 2:1

Klas – Ban Jelačić 0:1

Naftaš – Mladost 4:2

1. ŽNL Istok, 13. kolo:

Vatrogasac – Gaj 2:2

Dinamo Hidrel – Milka Trnina1:1

Objava Osvrt na rezultate subotnjih utakmica amaterskih nogometnih klubova pojavila se prvi puta na V'Gradu.