Prijava

Vaša prijava

Učinimo peteročlanoj obitelji Božić ljepšim i ugodnijim

['donacija', 'Humanitarna akcija', 'pomoć', 'prikupljanje']

Jedna od radosti koja obiloježava Božić i blagdansko vrijeme je upravo darivanje i vrijeme koje provodimo u krugu svojih najmilijih. Uz lijepe prizore ukrašenog grada, kioske na svakom čošku gdje se mogu kupiti ukusne božićne delicije te tople i vedre atmosfere, poneki od nas ipak ne mogu dijeliti isti osjećaj.
Kao i svake godine, u vrijeme obilja, često se suočavamo s činjenicom kako mnogi nemaju ni ono nužno kako bi preživjeli, a kamoli kako bi uživali u blagdanima kao svi ostali.
Jednu takvu obitelj, kojoj bi dobro došla vaša pomoć, podijelila je velikogorička humanitarka Marija Šapina na svojem profilu.

-Nažalost, sve je više upita i molbi za pomoć svakoga dana. Još jedna obitelj nas treba. Ukratko, divna peteročlana obitelj treba našu pomoć u hrani, odjeći i potrepštinama. Riječ je o mladim ljudima, otac je  zaposlen, ali radi za minimalac te su oodstanari s troje divne dječice, poručuje Marija na svojim društvenim mrežama.

I vi im možete pomoći već danas tako što ćete donirati ono što im je trenutno najpotrebitije:

● Hrana (blo kojeg tipa, sve je dobrodošlo)
● pelene veličine 4 (vlažne maramice, kremice, kozmetika za bebu…)
● odjeća sljedećih veličina:-za dječaka(1 godina)- vel 80/cipelice 20, za djevojčice-(8 godina) 128/cipele 33, (11 godina)- xs/cipele 37
●higijenske potrepštine
Donacije se mogu predati bilo gdje u Velikoj Gorici, a prethodno se potrebno javiti Mariji Šapini na Facebook profil kako bi se dogovorili za mjesto nalaska.

Objava Učinimo peteročlanoj obitelji Božić ljepšim i ugodnijim pojavila se prvi puta na V'Gradu.