Prijava

Vaša prijava

Poštari počinju očitavati potrošnju na plinomjerima

['Hrvatska pošta', 'pčitovanje plina', 'Pošta', 'poštari']

Poštari sa zagrebačkog područja ponovno očitavaju plinska brojila za građanstvo na području Zagreba i okolice, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz pristanak korisnika Gradske plinare Zagreb. Iz Hrvatske pošte danas su priopćili kako poštari očitavaju plinska brojila u Velikoj Gorici i okolici.

Poštar će, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz pristanak korisnika, ući u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i očitati stanje potrošnje.

Iz HP-a su zamolili sve korisnike Gradske plinare Zagreb da njihovim poštarima omoguće ulazak u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i osiguraju ima neometan prilaz.

Zamolili su ih i da se prilikom dolaska poštara radi očitanja brojila pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, a to podrazumijeva pravilno nošenje zaštitne maske za lice te držanje nužne udaljenosti.

U HP-u napominju kako su ugovorni partner Gradske plinare Zagreb, a poštari očitavaju plinska brojila još od 2015. godine. Očitavanje plinskih brojila ove će sezone trajati do 31. prosinca 2021. godine, navode na svojoj stranici iz Hrvatske pošte.

Objava Poštari počinju očitavati potrošnju na plinomjerima pojavila se prvi puta na V'Gradu.