Prijava

Vaša prijava

U nedjelju kreće SUPER MNL VG

['breška liga', 'mali nogomet', 'mnl vg sjever', 'super mnl vg', 'turopoljsko-posavska liga']

Dok što smo ljetos pratili uzbuđenja na malonogometnim terenima diljem Turopolja, Posavine i Vukomeričkih gorica, puno puta smo se upitali kako bi izgledali međusobni susreti klubova iz vrha poretka različitih liga, a izgleda da će ta nepoznanica napokon postati poznata na početku sljedeće, 2022. godine. Naime, u ponedjeljak je u prostorijama NK Kurilovca u Kurilovcu održan sastanak voditelja svij triju liga na kojem je obznanjena odluka o pokretanju SUPER MNL VG, naravno uz pomoć Grada Velike Gorice.

Susreti će se igrati svake nedjelje tijekom prosinca igrati u balonu Panadić sporta. Vodstvo lige čine povjerenici ovih liga; Zlatko Petrac (MNL Vukomeričkih gorica), Tihomir Čunčić (MNL Turopolja i Posavine) te Josip Vlašić (MNL VG Sjever), a pravo igranja stekle su po četiri prvoplasirane momčadi svojih liga.

Brešku ligu tako predstavljaju Dubranec, Lučelnica, Kravarsko i Šiljakovina, iz Turopoljsko-posavske malonogometne lige su Kuče, Vukovina, Novo Čiče i Mraclin, dok boje MNL VG Sjever brane Kurilovec, Kosnica, Pleso i Ščitarjevo. U prvoj fazi natjecanja igra se u tri skupine po četiri momčadi, odakle dvije prvoplasirane ekipe izboriti prolazak u četvrtzavršnicu, gdje će svoje mjesto pronaći i dvije najbolje trećeplasirane momčadi.


Ždrijebom je odlučeno da u skupini A igraju Dubranec, Vukovina, Pleso i Mraclin, u skupini B Kuče, Kosnica, Kravarsko i Ščitarjevo, dok su u skupini C Kurilovec, Lučelnica, Novo Čiče i Šiljakovina.

Početak lige je ove nedjelje u 12 sati utakmicom između Dubranca i Mraclina (12:00), nakon čega slijede okršaji: Kuče – Ščitarjevo (12:30), Kurilovec – Šiljakovina (13:00), Vukovina – Pleso (13:30), Kosnica – Kravarsko (14:00), dok se u posljednjoj utakmici dana sastaju Lučelnica i Novo Čiče (14:30).

Četvrtfinalni susreti na rasporedu su na Štefanje, 26. prosinca, dok se susreti poluzavršnice i završnice igraju 2. siječnja 2022. godine.

Objava U nedjelju kreće SUPER MNL VG pojavila se prvi puta na V'Gradu.