Prijava

Vaša prijava

Marko Pancirov više nije trener Turopoljca iz Kuča!!!

['amateri', 'jžnl', 'Marko Pancirov', 'nogomet', 'Turopoljac']

Prije nekoliko minuta, nazvao me predsjednik NK Turopoljca iz Kuča, gospodin Daniel Zagorac i obavijestio da je Marko Pancirov napustio klupu Turopoljca i preuzeo četvrtoligaša Zelinu iz Svetog Ivana Zeline!

Da podsjetimo, Marko Pancirov preuzeo je klupu Turopoljca početkom srpnja prošle godine, kada je klub napustio dotadašnji trener Milan Marinić. Turopoljac se tada pojačao sa dva-tri igrača i sa trenerom Pancirovim je na kraju jesenskog dijela prvenstva zauzeo 4. mjesto, ostvarivši 8 pobjeda, 4 neriješena susreta i tri poraza. A za nastupajuće proljeće klub i Pancirov imali su optimistične planove.

Marko Pancirov

Gospodin Pancirov nije bio dostupan za razgovor do objavljivanja ove vijesti, tako da njegovu stranu priče nismo uspjeli čuti, ali se nadamo da će i za to biti vremena.

Turopoljcu sada predstoji posao pronalaska novog trenera, svega tjedan-dva prije početka priprema i nadamo se da će u tome uspjeti. Svejedno, predsjednik Zagorac, iako iznenađen ovom odlukom, nije zaboravio zahvaliti se treneru Pancirovu na radu u proteklih pola godine i poželjeti mu sreću u daljnjem radu.

I mi treneru Pancirovu želimo uspjeh na klupi NK Zeline.

 

Objava Marko Pancirov više nije trener Turopoljca iz Kuča!!! pojavila se prvi puta na V'Gradu.