Prijava

Vaša prijava

Maloljetni Zagrebpčanin ‘opelješio’ goričke trgovine u iznosu većem od 10 tisuća kuna

['Krađa', 'policija', 'pp velika gorica']

Iz Policijske postaje Velika Gorica jutros su nas obavijestili o još jednoj krađi koja se na području Velike Gorice dogodila u periodu od 23. prosinca do 12. siječnja 2022. godine. Naime, kako navode iz policije, 17-godišnji počinitelj došao je s područja Zagreba te je počinio ukupno četiri kaznena djela krađe artikala, preciznije parfema, koje je krao u trgovina DM, Muller i BIPA.

Kako dodaju iz policije, mladić je u poslovnici DM-a na trgu kralja Tomislava ukrao tri parfema ukupne vrijednosti 1600 kuna. Potom je u drugoj krađi, također u DM-u, ukrao još četiri parfema vrijedna 2100 kuna.

No kako ni to nije dovoljno, 17-godišnjak odlazi u Muller gdje je ukrao dodatnih četiri parfema u vrijednosti preko 2000 kuna. Na posljetku, četvrto kazneno djelo, ‘teško’ dodatnih 3200 kuna, počinio je u trgovini BIPA odakle je otuđio šest parfema.

Iz policije dodaju i kako mladiću to nisu prva kaznena djela koja je počinio, no prva su koja su počinjena na području Velike Gorice.

Objava Maloljetni Zagrebpčanin ‘opelješio’ goričke trgovine u iznosu većem od 10 tisuća kuna pojavila se prvi puta na V'Gradu.