Prijava

Vaša prijava

Goran Jelavić novi je trener NK Turopoljca iz Kuča!

['amateri', 'jžnl', 'nogomet', 'Turopoljac']

Nakon što je sada već bivši trener NK Turopoljca Marko Pancirov iznenada napustio klupu Turopoljca iz Kuča, desetak dana trajali su pregovori s kandidatima za novog trenera. I napokon, danas, 24. siječnja 2022. godine, dogovoren je angažman Gorana Jelavića kao novog trenera. Ovu vijest obznanili su predsjednik Daniel Zagorac, sportski direktor Franjo Berković i sam Goran Jelavić, na predstavljanju u prostorijama Turopoljca u Knejama.

NK Turopoljac, predsjednik Turopoljca Daniel Zagorac i novi trener Goran Jelavić Foto: Z. Sever/V’Gradu

Goran Jelavić zadnji angažman imao je u NK Poletu iz Svete Klare, a prije toga trenirao je NK Gradiće, člana 4. HNL Središte Zagreb, preko dvije godine, te Slogu Gredelj. Prilikom predstavljanja, novi trener Jelavić rekao je da mu je drago što su pregovori završili dogovorom, a Turopoljac mu nije nepoznat, jer je imao priliku igrati nekoliko utakmica protiv Zelenih. Poznati su mu i neki od igrača koji sad igraju u Kučama i očekuje dobru suradnju i s igračima i s upravom. A danas su se s trenerom Jelavićem upoznali i igrači Zelenih, Vjekoslav Lučić, kapetan i Mislav Čunčić, njegov zamjenik.

NK Turopoljac, s desna Daniel Zagorac, Vjekoslav Lučić, Goran Jelavić i Franjo Berković. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Predsjednik Turopoljca, Daniel Zagorac, također je rekao da mu je drago da je postignut dogovor oko angažmana Gorana Jelavića i da se s pripremama kreće prema planu. I on očekuje dobru suradnju i nastavak pozitivnih rezultata i u proljeće.

Pripreme nogometaša Turopoljca za proljetni dio sezone počet će u srijedu, 26. siječnja, kako je bilo planirano i ranije.

Objava Goran Jelavić novi je trener NK Turopoljca iz Kuča! pojavila se prvi puta na V'Gradu.