Prijava

Vaša prijava

Besplatne usluge gerontodomaćice kroz EU projekt: Prijavite se za pomoć u kućanstvu

['bes', 'Grad Velika Gorica', 'projekt', 'pružanje sluga']

Grad Velika Gorica kao partner sudjeluje u EU projektu „AKTIVNI UZ PODRŠKU u sklopu kojeg nastoji doprinijeti i rješavanju problema nedovoljnih kapaciteta i vrsta socijalnih usluga u zajednici. Shodno tome, u sklopu projekta, objavljeno ja na stranici Grada, nude se usluge gerontodomaćice, odnosno pomoći u kućanstvu, čišćenje, nabava lijekova i slično za starije osobe.

Od 1. studenog 2021. godine Grad Velika Gorica sudjeluje kao partner u EU projektu „AKTIVNI UZ PODRŠKU – širenje socijalnih usluga na području UA Zagreb“, UP.02.2.2.15.0013. Vodeći partner na projektu je Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga, Domobranska 4, 10000 Zagreb, a projektni partneri su: Grad Zagreb i Grad Velika Gorica.

Projekt doprinosi rješavanju problema nedovoljnih kapaciteta i vrsta socijalnih usluga u zajednici koje će omogućiti prevenciju institucionalizacije osoba starije životne dobi na području grada Zagreba i grada Velike Gorice.

Shodno navedenom, jedna od aktivnosti u projektu je i pružanje usluge gerontodomaćice (nabava živežnih namirnica, pomoć u pripremi obroka, održavanje čistoće stambenog prostora, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i slično) za 14 korisnika s velikogoričkog područja (osobe 65+ godina).

Ukoliko netko ima potrebu za ovakvom uslugom, slobodno neka kontaktira na dolje navedene kontakte.
Usluga gerontodomaćice je besplatna i traje u periodu od 1. veljače 2022. godine do 30. kolovoza 2023. godine.

Više informacija, kao i prijavu za usluge, možete pronaći na stranici Grada.

Objava Besplatne usluge gerontodomaćice kroz EU projekt: Prijavite se za pomoć u kućanstvu pojavila se prvi puta na V'Gradu.