Prijava

Vaša prijava

Mladost iz Obrezine krenula s pripremama za proljetnu sezonu

['amateri', 'jžnl', 'mladost', 'nogomet', 'obrezina']

Hladno vrijeme ne može zaustaviti turopoljske amaterske klubove u njihovim namjerama da što spremniji dočekaju početak proljetnog dijela prvenstva, pa tako ni igrači Mladosti iz Obrezine nisu izuzetak. I oni su krenuli s pripremama u utorak, 25. siječnja 2022. godine. A  Agilni Saša Kunić, tajnik Mladosti i nogometni entuzijast, poslao nam je nekoliko slika i informacija o planovima Mladosti u nastavku prvenstva, dok nam je Romano Župetić, trener Žutih, telefonski rekao par riječi o planovima za proljeće.

Mladost Obrezina, riječi dobrodošlice prije početka priprema. Foto: NK Mladost

Romano Župetić, u mladim danima odličan igrač Radnika, a sada trener koji svakako ima što pokazati igračima koje trenira, obavio je prvu prozivku igrača Mladosti iz Obrezine.

Romano Župetić, trener Mladosti iz Obrezine. Foto: arhiva V’Gradu

Da podsjetimo, Mladost je član Jedinstvene županijske lige i trenutno u poretku zauzima 14. poziciju sa 17 osvojenih bodova. Vjerujemo da to nije pozicija koju klub svojim igrama zaslužuje, ali splet raznoraznih okolnosti doveo je do takvog scenarija. Trener Župetić, uvijek raspoložen za razgovor i poznat po svojoj otvorenosti, rekao je da vjeruje da će proljeće biti bolje od jeseni iako nije došao niti jedan igrač, ali najbitnije je da nitko nije ni otišao. Plan je trenirati 3 puta tjedno, a za sada su dogovorene utakmice protiv Lomnice, Nura i Vatrogasca iz Kobilića. Vjeruje da će uz dobar pristup treninzima i uz zdravlje igrača mnoge ekipe “polomiti zube” upravo na Mladosti. Svakako iz Romana zrači optimizam, pa onda i mi želimo puno zdravlja, sreće i uspjeha obrezinskoj “Žutoj podmornici” u proljetnom dijelu sezone u JŽNL.

Nakon riječi dobrodošlice predsjednika Marija Trešćeca 20-orici igrača koji su bili na prvoj prozivci, isti su krenuli u hladnu obrezinsku noć, na teren pokriven snijegom i započeli pripreme.

Objava Mladost iz Obrezine krenula s pripremama za proljetnu sezonu pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Gorica dočekuje Cedevitu junior

Filip Galeković na igrama HPO-a