Prijava

Vaša prijava

NK Lukavec vraća se na Lukavello!

['3 hnl', 'amateri', 'lukavec', 'nogomet']

Kako nam je javio predsjednik NK Lukavca, gospodin Goran Guteša, a objavljeno je i na fb stranici kluba, jučer i danas (21. i 22. veljače 2022.), na igralištu NK Lukavca u Lukavcu bilo je vrlo živo, dolazile su komisije za pregled i odobrenje stanja infrastrukture na igralištu u Lukavcu, a Komisija za natjecanja HNS-a koja je danas odlučivala, dala je privremeno odobrenje za odigravanje trećeligaških utakmica u Lukavcu, na popularnom “Lukavellu”.

Novouređena svlačionica

Nakon jesenskog dijela prvenstva u 3. HNL Središte kada je Lukavec svoje domaćinske utakmice igrao na SRC Udarnik u Kurilovcu (na čijem se toplom gostoprimstvu još jednom zahvaljuju!), uprava NK Lukavca uložila je ogromne napore na zadovoljenju infrastrukturnih i ostalih uvjeta na igralištu. Kao što smo već pisali, uređene su svlačionice i službene prostorije, osposobljena rasvjeta na pomoćnom igralištu i postavljen temelj za natkrivene tribine što je bilo dovoljno Komisiji da donese gore spomenutu odluku.

Tajništvo

Kako su rekli u NK Lukavcu, uloženi su ogromni napori na zadovoljenju infrastrukturnih, pravnih, sportskih i administrativnih zahtjeva za igranje 3. HNL, a sada kad su ciljevi postignuti, Uprava kluba “plesni podij” predaje igračima. Predsjednik Goran Guteša kao i Uprava NK Lukavca zahvaljuju svima koji su na bilo koji način bili dio ove lijepe priče.

Goran Guteša, predsjednik NK Lukavca, u novouređenim svlačionicama. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Vjerujemo da će stanovnici Lukavca i okolnih naselja doći u velikom broju na otvorenje nogometne proljetne sezone u Lukavcu, u subotu, 26. veljače 2022. godine s početkom u 15:00 sati, kada u goste Lukavcu dolazi vodeća ekipa 3. HNL Središte, NK Zagorec iz Krapine. Vidimo se u Lukavcu u subotu!

Prostorija za druženje

Izvor: NK Lukavec, fb stranica

Objava NK Lukavec vraća se na Lukavello! pojavila se prvi puta na V'Gradu.