Prijava

Vaša prijava

Najava utakmica u 3. HNL i 4. NL: Kurilovec dočekuje Trnje, Lukavec u Dugom Selu

['3 hnl', '4. NL', 'amateri', 'nogomet']

Trećeligaška karavana došla je do 24. kola, a turopoljski trećeligaš Kurilovec kod kuće dočekuje Trnje, neugodnog protivnika koji je u vrhu poretka u 3. HNL Središte. Trener Harambašić kaže da je Trnje mlada ekipa, dobra u tranziciji, ali da je i Kurilovec željan nadigravanja, da igraju doma i da nema tu baš puno filozofije nego ući čvrsto u utakmicu i ići na – pobjedu.

Ekipa Lukavca gostuje u Dugom Selu, kod domaćina čije pretendira na ulazak u viši rang. Kako je rekao Slaven Batovanja, to će biti jedna od lakših utakmica za nogometaše Lukavca jer nemaju što izgubiti, a mogu puno dobiti. Očekuje čvrstu utakmicu, dobru predstavu svojih nogometaša, pa ako se ukaže prilika, probat će i iznenaditi domaćina.

U 4. NL Središte Zagreb skupina B na rasporedu je turopoljski derbi u Mraclinu gdje domaćin dočekuje goste iz Gradića. Više o utakmici možete čuti u emisiji “Ususret derbiju” na našim stranicama.

Možemo reći da će i u 3. HNL i 4. NL Središte biti zanimljivih utakmica, a nadamo se da će naši klubovi biti uspješni. U Mraclinu pak očekujemo dobru utakmicu, a neka pobijedi bolji.

Objava Najava utakmica u 3. HNL i 4. NL: Kurilovec dočekuje Trnje, Lukavec u Dugom Selu pojavila se prvi puta na V'Gradu.