Prijava

Vaša prijava

Najava: utakmice 2. kola kupa NS VG

['kup', 'nogomet']

Još jedan nogometni vikend je iza nas, a u utorak i srijedu ovog tjedna očekuju nas lokalna uzbuđenja, odnosno planirane su utakmice 2. kola kupa NS VG. A parovi su:

  1. Lukavec – Mladost

Trećeligaš Lukavec zbog igranja redovnog kola 3. HNL Središte u petak, 29. travnja u Karlovcu, svoju utakmicu kupa igra u utorak, a u goste im dolazi ekipa Mladosti iz Obrezine. Teško je očekivati da bi Mladost mogla iznenaditi Lukavec iako vjerujemo da će trener Lukavca, Slaven Batovanja dati priliku igračima koji nisu u prvom planu u prvenstvu. No, hoće li Romano Župetić i njegovi igrači moći parirati, vidjet ćemo u utorak s početkom u 17:00 sati. Vidimo se na Lukavellu!

  1. Lomnica – Polet

Susret dviju ekipa iz JŽNL, trenutno su obje u pobjedničkim nizovima pa se može očekivati dobra utakmica. Lomnica se nakon jednog perioda neuvjerljivih utakmica i 5 poraza u nizu vratila na pobjedničke staze, a Polet s novim trenerom na svom kontu ima tri pobjede u nizu. U zadnjoj prvenstvenoj utakmici prošlog vikenda Boemi su dali 4 pogotka Strmcu, dok su Cipeki to napravili u Knejama, protiv Turopoljca. Može li mladi strateg Poleta, Josip Rožić nečime iznenaditi iskusnog Stjepana Štefa Deverića vidjet ćemo na Makuni u srijedu s početkom u 17:30 sati. Navratite!

24.04.2022. Kuče, 23. kolo JŽNL, Turopoljac – Polet 1:4, detalj s utakmice. Foto: Z. Sever/V’Gradu
  1. Gradići – Turopoljac

Gradići, najuspješnija ekipa proljetnog dijela prvenstva u 4. NL Središte Zagreb skupina B su domaćin Turopoljcu, članu JŽNL. Gradići igraju, zabijaju, pobjeđuju, dok je kod Turopoljca situacija malo drukčija i tri poraza u nizu sigurno nisu motivirajući. Hoće li bivši trener Gradića Goran Jelavić koji je sada na klupi Turopoljca moći ugroziti Marka Biljana, svog nasljednika koji “melje” sve pred sobom, vidjet ćemo u srijedu s početkom u 18:00 sati. Razlog više za dolazak u Gradiće!

  1. Klas – Ban Jelačić

U Mičevcu se igra utakmica između klubova članova JŽNL, domaćeg Klasa i gostujućeg Bana Jelačića iz Vukovine. Gosti su svakako u boljoj situaciji na tablici, drugi su dok je Klas na začelju, iako su im igre ovog proljeća daleko bolje nego su to bile prošle jeseni. Susret je to dvojice mladih trenera, Hrvoja Šiptara kod domaćih i Stefana Rajića kod gostiju u kojem se čini da je gost u prednosti, iako je kup često pun iznenađujućih rezultata. Utakmica se igra u srijedu s početkom u 17:30 sati. Vidimo se!

Napominjemo da su Mraclin i Kupa odigrali svoju utakmicu 2. kola kupa NS VG i da je Mraclin pobijedio 3:1.

U sljedećem kolu kupa koje se igra 11. svibnja, uključuje se i drugi trećeligaš, Kurilovec, a u poluzavršnici se uključuje i ekipa HNK Gorice.

Objava Najava: utakmice 2. kola kupa NS VG pojavila se prvi puta na V'Gradu.