Prijava

Vaša prijava

FOTO Nogostup u Kučama dug 220 metara i vrijedan 300 tisuća kuna ulazi u završnu fazu izgradnje

['izgradnja nogostupa', 'krešimir ačakr', 'nogostup']

Ranije smo obišli radove na nogostupu u Kučama čija vrijednost je veća od 300 tisuća kuna te koji će mještanima Kuča osigurati sigurno i neometano kretanje u dužini 220 metara uz prometnicu. Riječ je o nogostupu koji je nastavak nogostupa od društvenog doma prema nogometnom igralištu, a sada, kada je u završnoj fazi, radove je obišao gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Tom prilikom gradonačelnik je najavio daljnje ulaganje u sigurnost u prometu.

-Ovom investicijom od 300 tisuća kuna zaokružujemo jednu cjelinu u ovom naselju. Petrova ulica dobit će 220 metara nogostupa u punoj svojoj dužini, nogostup se nadovezuje na ulicu Svetog Fabijana i kroz naredni period bi sve zaokružili s ulicom Vranešine, govori Ačkar.

-Grad je prepoznao potrebu za nogostupom koji vodi prema nogometnom igralištu gdje svakodnevno dolazi velik broj djece, a njihova sigurnost nam je najbitnija, poručio je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Stjepan Fabijančić.

Podsjetimo, ovdje su u pitanju radovi u sklopu Aglomeracije kojima će, osim nogostupa, biti postavljena i nova kanalizacija. Ačkar je time iskoristio priliku kako bi se ponovno ispričao mještanima zbog sporosti izvođenja radova.

-Koristim priliku da se ispričam našim sugrađanima zbog tako dugog vremena bez asfalta te ih zamolim za strpljenje da zajedno ovaj povijesni projekt, koji gdje god u Hrvatskoj se radi je težak, zahtjevan i u nekim trenucima neugodan, da zajedničkim snagama uspijemo ga izgurati do kraja, a to znači mještanima u konačnici kanalizacija i nove prometnice, rekao je gradonačelnik.

 

Objava FOTO Nogostup u Kučama dug 220 metara i vrijedan 300 tisuća kuna ulazi u završnu fazu izgradnje pojavila se prvi puta na V'Gradu.