Prijava

Vaša prijava

Uz Pirate dočekat ćemo Martina i Wernera, hrabre branitelje koji su preveslali Atlantik

[]

Naš hrabri dvojac, Martin i Werner, uspješno je preveslao Atlantski ocean, a sutra im se, u organizaciji Grada, Ministarstva hrvatskih branitelja, Udruge veterana, vojnika i domoljuba priprema dostojan doček na kojem morate biti i vi!

Svečani doček bit će 5. svibnja s početkom u 21 sat na Trgu Stjepana Radića u Velikoj Gorici, a ako njihov uspjeh neće biti dovoljna snažan razlog za veselje i uzavrelu atmosferu, onda vas prepuštamo veselom glazbenom ritmu legendarnih Pirata.

Kako smo ranije pisali, ali i ispratili ih ispred Muzeja Turopolje, Martin (61) i Werner (54) su prvi Hrvati u povijesti koji su se čamcem uputili na dalek put preko Atlantika. Početkom Domovinskog rata dvojac se iz inozemstva vratio u Hrvatsku kako bi ju obranio od neprijatelja. Na put preko Atlantika Velika Gorica ispratila ih je 15. siječnja, a sutra ćemo im prirediti još veći i još topliji doček!

Objava Uz Pirate dočekat ćemo Martina i Wernera, hrabre branitelje koji su preveslali Atlantik pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike