Prijava

Vaša prijava

Vegasice osvojile sedam zlatnih medalja na 2. Vegas kupu

['cheeleadersice', 'gradska dvorana', 'kup', 'medalje', 'vegas']

Zadovoljavajuće puna Gradska dvorana Velika Gorica u subotu, 7. svibnja ugostila je više od 150 ponajboljih Cheerleadersica iz Lipovljana, Vinkovaca, Zagreba i Velike Gorice te uživala u njihovim plesnim koreografijama, cheer akrobacijama i navijačkim performansima u više od 20 točaka.

Oni koji su bili u dvorani uživali su i kažu vrijedilo je doći i provesti subotnji dan na tribinama  i pogledati ove mlade djevojke. Za one koji to nisu bili u mogućnosti omogućen je bio i live prijenos putem linka te se on i sad može pogledati.

Cheerleading klub VEGASICE su svoj cilj ovim VEGAS Kupom postigle: već od subote dobivaju pozive za nove upise koje će imati tijekom svibnja i lipnja u Klubu, a i sam događaj je bio više nego dobra promocija grada.

2. VEGAS KUP organiziran je pod Pokroviteljstvom Grada Velike Gorice, Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice i Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, a pod potporom Ureda za lokalni šport Hrvatskog olimpijskog odbora.

Sponzori VEGAS KUPA su MATRA doo, obrt Veseli dućan, Mlin i pekare Sisak, a medijski pokrovitelj je portal V’GRADU.

Posebno nam je drago da nam je po prvi puta u goste došao direktor Ureda za lokalni šport Hrvatskog olimpijskog odbora g. Hrvoje Balen koji se uz predsjednika Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice g. Gorana Kovačića obratio svim natjecateljicama i otvorio 2. VEGAS KUP ali time i dao potporu našem radu, poručuju iz Kluba.

Na svečanoj dodjeli medalja uz predsjednika ZŠUGVG pridružio se i tajnik ZSUISZŽ Mario Makarun i Zamjenik gradonačelnika Neven Karas koji je toplim riječima u ime Pokrovitelja zahvalio na dolasku svima i zaželio ponovni susret na 3. VEGAS KUPU.

Osvojeno je sedam zlatnih medalja te po jedna srebrna i brončana medalja.

To je bilo dovoljno da se CK VEGASICE okite na 2. VEGAS KUPU i time razvesele ne samo domaću publiku nego i sutkinje koje su im dale izvrsne ocjene za njihovih devet koreografija kojima su se predstavile pred domaćom publikom.

Zamjenik gradonačelnika Neven Karas u jednom trenutku je upitao: „Jeste li išta ostavile gostima?“

Jesu, naravno, a i gosti su se predstavili i odnijeli svoje medalje, ali Vegasice su vrijedno radile, trudile se i zasluženo pokupile svoje medalje!

Sad im predstoji Državno prvenstvo,  a prije toga rad i samo rad.

Iz Kluba pozivaju, tko želi, neka dođe u Vegasice jer upravo započinju upisi!

Objava Vegasice osvojile sedam zlatnih medalja na 2. Vegas kupu pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Matematički četverac