Prijava

Vaša prijava

Petra i Sanja iz Judo kluba osoba s invaliditetom Fuji na otvorenju EP u katama ispisale povijest!

["Facebook Judo klub osoba s invaliditetom 'Fuji'", 'fuji', 'judo', 'sport']

Na jučerašnjem otvorenju EP u katama u Rijeci, Petra Orešković i Sanja Delladio demonstrirale su prve dvije skupine bacanja iz Nage No Kate. Iako Petra ne može samostalno hodati, a Nage No Kata se u izvornom obliku izvodi s nogu, cure su prikazale čistu esenciju juda te dokazale kako prepreke koje se ponekad čine nepremostivima, zapravo ništa ne znače kada su snaga i volja tu!

Foto Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

Djevojke su jučer ispisale novu stranicu juda i to ne samo za naše krajeve, već za cijelu Europu.

Foto Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

-Pokazale su i još jednom dokazale koliko su principi juda univerzalni i koliko je velika mogućnost prilagodbe judo tehnika prema individualnim mogućnostima svakog judaša, poručuju iz kluba dodajući kako su prilagodbu tehnika za katu započeli prije godinu i pol dana, a kako su djevojke  uvježbavale katu u punoj formi za samo dva tjedna!

Foto Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

 

-Principi tehnika ispoštovani su maksimalno, a svaka tehnika je u potpunosti prilagođena Petrinim mogućnostima. Do trenutka kada će cure moći i službeno nastupati na Europskim kata prvenstvima garantiramo katu bez greške, dodaju iz kluba.
Djevojke, svaka čast, naklon do poda!
Foto Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

 

Objava Petra i Sanja iz Judo kluba osoba s invaliditetom Fuji na otvorenju EP u katama ispisale povijest! pojavila se prvi puta na V'Gradu.