Prijava

Vaša prijava

Gradonačelnik nagradio mlade sportaše: Rezultati velikogoričkih sportaša najbolja su promocija našem gradu

['sport', 'vg', 'vrhunski sportaši']

Jutros je u Gradskoj vijećnici održan svečani prijem za velikogoričke mlade vrhunske sportaše i sportašice, povodom kojeg je gradonačelnik Krešimir Ačkar poručio kako su mladi sportaši najveći ponos Velike Gorice.

Mladim sportašima čestitao je na ostvarenim rezultatima te ih prigodno nagradio, a gradonačelnik je iskoristio priliku i kako bi ukazao na poneke nedostatke kojih smo svi svjesni.

-Moj ponos ste vi. Vi ste ponos svih nas koji se bavimo time da bi unaprijedili infrastrukturu, poboljšani sve ono što vi zaslužujete. Svjesni smo kako vrlo često nema dovoljan broj dvorana. Možemo vam samo obećati da ste nam vi najbolja motivacija i najveći razlog zbog kojeg nećemo stati sa sportom i zbog kojeg moramo nastaviti s ulaganjem u sport, kazao je Ačkar i poručio mladima da nikada ne odustanu od sporta.

No prije svega, Ačkar je mladim sportašima zahvalio na najboljoj i najvećoj promociji grada Velike Gorice, njima samima i njihovim vrhunskim rezultatima.

-Hvala vam što promovirate ime našeg grada i što svojim primjerom svojim vršnjacima pokazujete kako se jedno dijete i jedna osoba treba involvirati u modernom vremenu i modernom društvu kada mnogi vršnjaci provode vrijeme za računalom, dodao je zahvalno gradonačelnik.

Laura Matijević se natjecala na 30. Prvenstvu RH u akrobatskom rock ‘n’ rollu gdje je osvojila prvo mjesto.

-Ovakva nagrada mi puno znači, a bome nije lako usklađivati ples i ovakve rezultate sa školom i ostalim obavezama jer idem i na graničara, kazala nam je Laura.

Ema iz Taekwondo kluba Velika Gorica kazala nam je kako je i ona svojevremeno dobivala ovakve nagrade za ostvarene rezultate zbog čega razumije koliko to znači mladim sportašima. Inače, Ema je ove godine bila prva na državnom prvenstvu u seniorskom uzrastu.

Više fotografija pronađite u našem albumu.

 

 

 

Objava Gradonačelnik nagradio mlade sportaše: Rezultati velikogoričkih sportaša najbolja su promocija našem gradu pojavila se prvi puta na V'Gradu.