Prijava

Vaša prijava

Akrobatski rock’n’roll klub Gorica završio sezonu s 4 medalje na kvalifikacijskom turniru

['akrobatski rock n roll', 'ples', 'sport']

U subotu, 11. lipnja, u Zagrebu je održan je Kvalifikacijski turnir u akrobatskom rock and rollu na kojem su sudjelovali i natjecatelji iz “Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica” i još jednom ostvarili dobre rezultate u nekoliko kategorija, objavljeno je na stranici Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice.

Par Leona Hrvačić i David Kovač, trenutačni državni prvaci u kategoriji Mini, potvrdili su svoje mjesto na vrhu i ponovno su osvojili zlatnu medalju.

Zlatnu medalju osvojila je i formacija „Butterfly“ u kategoriji Male formacije 2 te su se na pobjednički tron popele 4 turnir za redom.

Aktualne državne prvakinje iz formacije “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3 osvojile su 2. mjesto, a ovo im je četvrta uzastopna medalja na velikim natjecanjima.

Još jednu srebrnu medalju osvojila je formacija „Bubblegum“ u kategoriji Ženske juniorske formacije. Viceprvakinje Hrvatske se mogu pohvaliti s medaljama sa svih velikih natjecanja u ovoj sezoni te su s razlogom najtrofejnija formacija kluba.

Državnim prvakinjama iz formacije „Mustre“ koje natječu u kategoriji Velike formacije 1 medalja je izmaka za bod te su osvojile odlično 4.mjesto. U istoj kategoriji natjecala se i formacija „Spirit“ koja je finale otplesala za 6.mjesto.

Najmlađoj formaciji u klubu pod imenom „Pahuljice“ medalja i postolje su izbjegli za par bodova, a natjecanje su završile na fantastičnom 4. mjestu.

Natjecatelji iz ARRK Gorice s ovim natjecanjem zatvaraju sezonu i odlaze na kratki zasluženi ljetni predah i vjerujemo da će već od jeseni nastaviti sa dobrim rezultatima i osvajati nove medalje.

Objava Akrobatski rock’n’roll klub Gorica završio sezonu s 4 medalje na kvalifikacijskom turniru pojavila se prvi puta na V'Gradu.