Prijava

Vaša prijava

Nakon dvogodišnje pauze, na Udarnik se vraća Alpas cup

['alpas cup', 'NK Kurilovec', 'nogomet', 'udarnik']

Nakon dvije godine pauze, Kurilovec ponovno postaje domaćin Alpas Cupa, kojemu je, zajedno s Hrvatskim nogometnim savezom i UEFA-om, Grad Velika Gorica pokrovitelj turnira.
Foto Krešimir Ačkar

Podsjetimo, na ovogodišnjem Alpas cupu, koji će se održati u subotu i nedjelju, 18. i 19. lipnja, sudjelovati će ukupno 40 momčadi limača (U-11) od čega 37 momčadi s pozivnicom i 3 momčadi koje ostvare najbolji plasman na kvalifikacijskom turniru.

Foto Krešimir Ačkar

Svečano otvorenje turnira bit će u subotu u 14 sati, a finalna utakmica predviđena je za nedjelju s početkom u 20 sati.

Podsjetimo, u Veliku Goricu na ovogodišnji Alpas doći će momčad iz čak osam stranih zemalja. Bit će tu vrsnih nogometaša iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Italije, Njemačke, Rumunjske i Bugarske. Turnir je putem HNS-a prijavljen i UEFA-i, te se već devetu godinu za redom nalazi i na službenom kalendaru UEFA-inih službenih turnira mladeži.

Foto Krešimir Ačkar

Uz turnir je od samog početka i tvrtka Vego Sport, koja je nositelj brenda Alpas, a vlasnik tvrtke Damir Golubić tim povodom je istaknuo kako mu je vleika čast i zadovoljstvo da se ovakav događaj odvija upravo na Udarniku.

 

Objava Nakon dvogodišnje pauze, na Udarnik se vraća Alpas cup pojavila se prvi puta na V'Gradu.