Prijava

Vaša prijava

Mičevec: Mini kamp za vratare U-8 do U-18

['amateri', 'klas', 'nogomet']

Prvenstvena nogometna uzbuđenja su iza nas, ali nogometni život ne staje nego se nastavlja dalje. Svim poznavateljima amaterskog nogometa poznato je da NK Klas iz Mičevca ima odličnu infrastrukturu na kojoj često igraju i reprezentacije koje dolaze u Hrvatsku na pripreme, a osim toga, Klas je osigurao i ostanak u JŽNL na kraju ove sezone, te nastavljaju s radom na daljem razvoju nogometa u Mičevcu i šire.

A kvalitetno igralište u Mičevcu, sa ispunjenim svim infrastrukturnim zahtjevima, i ove godine će godine biti domaćin “2. ljetnog nogometnog mini kamp za vratare U-8 do U-18”, u periodu od 30. lipnja do 03. srpnja 2022. godine.

Voditelj kampa je gospodin Vladimir Ilečić, trener sa UEFA A licencom, kao i nacionalnom A licencom za vratare, te instruktor EFS (European Football School). Samo kao podsjetnik, gospodin Ilečić radio je i u GNK Dinamo kao trener vratara u omladinskoj školi i ima bogato iskustvo u radu s mladima, a tijekom svoje karijere, radio je i u inozemstvu.

Gospodin Ilečić je ukratko predstavio program kampa:

” Drugi po redu ljetni mini kamp za vratare u Mičevcu ima za cilj dati informacije mladim vratarima s čime se sve vratar susreće na utakmicama i u svojim obranama, kao i taktičku i tehničku obuku.

Kamp počinje okupljanjem i treningom prvog dana, da bi u petak i subotu, drugi i treći dan vratari imali cjelodnevni boravak na igralištu (09.00 – 20.00 h) uz osigurani obrok, piće, voće i uglavnom sve potrebno za život i rad na igralištu. Zadnjeg dana, u nedjelju vratare čeka završni dio uz natjecanje za najboljeg vratara kampa po uzrasnim kategorijama, a gost kampa bit će Filip Lončarić, bivši vratar Dinama, Osijeka i još nekih klubova.

Vjerujem da će i ovaj kamp biti zanimljiv i koristan svima koji dođu, a koristim priliku i pozivam turopoljske klubove da se odazovu i pošalju mlade vratare na mini kamp.”

Više informacija o kampu dostupno je putem telefona ili maila objavljenog na plakatu. Svim polaznicima kampa želimo puno uspjeha.

Objava Mičevec: Mini kamp za vratare U-8 do U-18 pojavila se prvi puta na V'Gradu.