Prijava

Vaša prijava

Malonogometna liga Turopolja i Posavine starta u Mraclinu

['mali nogomet', 'mnl tip', 'mraclin']

Osmo izdanje malonogometne lige Turopolja i Posavine (MNL TiP) i ove godine, već tradicionalno kreće u Mraclinu, u subotu, 18. lipnja 2022. godine s početkom u 15:30 sati, a sastaju se Č. Poljana – Jagodno, Mraclin -Vukovina, Turopolje – G. Podotočje, Okuje – Ribnica, Bukevje – Drnek, Č. Lazina – Veleševec te Kuče – Rakitovec. Slobodno je Novo Čiče.

Povjerenik natjecanja ove godine je Tihomir Čunčić, a u ovoj sezoni u MNL TiP natječe se 15 klubova, jer je ekipa Buševca istupila iz natjecanja. U prvih 7 sezona, Kuče je osvojilo 6 naslova prvaka, a jednom se naslovom okitilo Turopolje. Kako će biti ove godine, pričekajmo nekoliko kola da vidimo kakav je bio “prijelazni rok” i stižu li mlade snage…

MNE Kuče, pobjednik MNL TiP 2021. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Mraclin već tradicionalno otvara natjecanje MNL TiP u sklopu mraclinskih Dana svetog Vida, a ove godine posebni značaj otvaranju lige daje i obilježavanje 90. godišnjice osnivanja NK Mraclina, pa je tako i ovaj turnir lige dio tog obilježavanja.

Uz utakmice MNL TiP, na betonskom igralištu NK Mraclina u Grabi organizira se i tradicionalni 7. Memorijalni turnir Blaž, Žina i Gale, koji počinje u 17:00 sati, a za pobjednike su osigurane vrijedne nagrade i pehari.

Također u sklopu obilježavanja 90. godišnjice osnivanja NK Mraclina, veteranska ekipa Mraclina odmjerit će snage protiv sportskih prijatelja iz HNK Jadrana iz Kaštel Sućurca u 19:00 sati.

Vrijedni sportski djelatnici iz Mraclina pobrinuli su se da cijelo događanje završi “glazbenim spektaklom” i nastupom grupe “Sjaj” na terasi kluba, uz dovoljne količine jela i pića i dobre zabave.

U nedjelju karavana MNL TiP seli u susjedno Turopolje gdje se s početkom u 15:30 sati sastaju Novo Čiče – Kuče, Rakitovec – Č. Lazina, Veleševec – Bukevje, Drnek – Okuje, Ribnica – Turopolje, G. Podotočje – Mraclin te Vukovina – Č- Poljana.

Očekuju nas nova malonogometna uzbuđenja i u ovogodišnjem izdanju MNL TiP-a. Vidimo se!

Objava Malonogometna liga Turopolja i Posavine starta u Mraclinu pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike