Prijava

Vaša prijava

U Obrezini odigran turnir prstića i limača

['limači', 'mladost', 'nogomet', 'obrezina', 'prstići']

Nogometni klub Mladost iz Obrezine, jedna od manjih nogometnih sredina, ali s brojnom i kvalitetnom nogometnom školom, organizirala je dvodnevni turnir za najmlađe kategorije nogometaša, za prstiće i limače, a odazvali su se klubovi s područja Grada Velike Gorice i Zagreba.

U subotu, 18. lipnja održan je turnir prstića sa 16 ekipa, a najbolji su na kraju dana bili mali nogometaši iz Sesvetskog Kraljevca koji su u finalu pobijedili Čulinec. Treći su bili klinci s Trnovčice, a četvrto je mjesto zauzela ekipa domaćina, Mladosti iz Obrezine.

U nedjelju su nastupili limači, također 16 ekipa, a nakon cjelodnevnog igranja nogometa po vrućini i sparini, pehar pobjednika odnijeli su mali igrači Studentskog grada koji su bili bolji od limača HNK Gorice. Na trećoj poziciji završili su limači Zapruđa, a četvrti su klinci iz Zelengaja.

Po četiri prvoplasirane ekipe turnira nagrađene su peharima i medaljama, kao i najbolji vratari, strijelci i igrači svakog turnira.

 

Predsjednik NK Mladosti Marijo Trešćec zajedno s upravom kluba i voditeljem škole nogometa NK Mladosti Obrezina Borkom Hercegom ponosni su na ovaj već tradicionalni turnir i zahvaljuju se svim klubovima koji su se odazvali na turnire i vesele se turnirima sljedeće godine.

Objava U Obrezini odigran turnir prstića i limača pojavila se prvi puta na V'Gradu.