Prijava

Vaša prijava

MNL TiP: Odigrano i 3. kolo, a za vikend dvostruki program u Kučama

['Kuče', 'kup', 'mali nogomet', 'mnl tip', 'ribnica']

Malonogometna liga Turopolja i Posavine ide punom parom naprijed i svaki slobodni termin koristi se za odigravanje pojedinog kola. Tako je bilo i ove srijede, 22. lipnja 2022. godine, kada je domaćin bila ekipa Ribnice. Igralo se na betonskom igralištu u Ribnici, a postignuti su sljedeći rezultati:

Jagodno – Vukovina 0:3 (Matić 3);

Čička Poljana – Gornje Podotočje 2:7 (Jambrešić 2/Harambašić 4, Milatović 2, Ćosić); Mraclin – Ribnica 2:4 (T. Kos, Lešković/Sudar 3, Jukić);

Turopolje – Drnek 2:3 (Jurić, Perić/Kelin, Žarina, M. Kučan);

Okuje – Veleševec 0:0;

Bukevje – Rakitovec 2:1 (Vrban, Desput/J. Kompes);

Lazina Čička – Novo Čiče 5:2 (Brdek 2, M. Đurašić, Andrijanić, P. Đurašić/Filipović 2); Kuče slobodno.

MNE Drnek. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Poredak nakon 3. kola: 1. Lazina Čička 9, Gornje Podotočje 9, 3. Ribnica 9, 4. Vukovina 9, 5. Drnek 6, 6. Kuče 6, 7. Bukevje 6, 8. Okuje 4, 9. Čička Poljana 3, 10. Veleševec 1, 11. Mraclin 0, 12. Novo Čiče 0, 13. Turopolje 0, 14. Rakitovec 0, 15. Jagodno 0.

Četiri ekipe iz vrha i nakon tri kola su s maksimalnim učinkom – Vukovina je nastavila pobjednički niz i protiv Jagodnog, ovaj puta trogolom Matića, dok su “Podotočki klinci” dobro napunili mrežu ekipe Čičke Poljane uz 4 pogotka neumoljivog Filipa Harambašića, Ribnica sa Sudarom na čelu prošla je neokrznuto Mraclin, dok je Lazina Čička pobijedila susjede iz Novog Čiča.

U ostalim susretima Bukevje je pobijedilo Rakitovec, a u kako kažu “ljepotici kola”, Drnek je pobijedio Turopolje. Jedini neodlučeni susret bio je onaj između Okuja i Veleševca, bez golova, dok je lanjski prvak, ekipa Kuča bila slobodna.

Uzbuđenja u MNL TiP nastavljaju se već sutra, u subotu 25. lipnja, kada se u Kučama odigrava kup natjecanje, a parovi su:

Vukovina – Mraclin, Rakitovec – Okuje, Kuče – Bukevje, Drnek – Veleševec, Jagodno – Čička Poljana, Ribnica – Novo Čiče i Lazina Čička – Turopolje. U prvom je krugu slobodno Gornje Podotočje, prošlogodišnji osvajač kupa, također u Kučama.

MNE GOrnje Podotočje, lanjski pobjednik kupa. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Hoće li Gornje Podotočje, koje je prošle godine pomalo iznenađujuće osvojilo kup uz jakog domaćina Kuče ponoviti lanjski uspjeh? Mnogi poznavatelji malonogometnih ekipa iz MNL TiP klade se upravo na njih jer igraju dobro i efikasno, a hoće li tako odigrati i u subotu, vidjet ćemo u večernjim satima… Još samo zanimljivost ždrijeba – u drugom krugu natjecanja za kup čekaju pobjednika susreta između Mraclina i Vukovine…

Natjecanja počinju u 14:00 sati, a domaćin se pobrinuo za dobru ponudu jela i hladnih napitaka, a živa glazba svirat će i prije i poslije ceremonije dodjele pehara pobjednika kupa MNL TiP.

A 4. kolu MNL TiP koje se igra u nedjelju, također u Kučama, sastaju se: Turopolje – Mraclin, Okuje – Čička Poljana, Bukevje – Jagodno, Lazina Čička – Vukovina, Kuče – Gornje Podotočje, Novo Čiče – Ribnica i Drnek – Rakitovec. Slobodan je Veleševec.

Zanimljivost kola je da se međusobno susreću četiri od pet ekipa bez izguljenog boda, pa tako Lazina Čička dočekuje Vukovinu, a susjedski derbi igraju Kuče i Gornje Podotočje.

Domaćin i vodstvo MNL TiP poziva Vas da ovog vikenda svakako navratite u Kneje, najprije u subotu na kup, a zatim u nedjelju na utakmice 4. kola, a za sve koji dođu domaćin priprema dovoljno hrane i osvježavajućih napitaka… Kako kažu, svi ste pozvani!!!

Objava MNL TiP: Odigrano i 3. kolo, a za vikend dvostruki program u Kučama pojavila se prvi puta na V'Gradu.