Prijava

Vaša prijava

Velikogorički SDP iskazao nezadovoljstvo na informiranje o projektu Aglomeracija

['sdp', 'Velika Gorica', 'velikogorički sdp']

Velikogorički SDP na jučerašnjoj konferenciji raspravljao je o projektu Aglomeracije i dosadašnjem provođenju projekta na području našeg grada. U priopćenju koje su nam poslali ističu kako je povod sazivanja tiskovne konferencije, kako navode, kontinuirano manipuliranje informacijama o projektu aglomeracije Velika Gorica što u javnosti što u Gradskome vijeću od strane onih koji upravljaju našim gradom. Cijelo priopćenju prenosimo u nastavku.

“Praksu polovičnog, manipulativnog i krajnje neprofesionalnog izvještavanja gradskih vijećnika o projektu aglomeracije, HDZ-ova mašinerija nastavila je i na jučer održanoj 7. sjednici Gradskoga vijeća Grada Velika Gorica. Nakon uzastopnog ignoriranja, izostanak odgovora HDZ-a na postavljena pitanja naših gradskih vijećnika na prethodnim sjednicama koje su znale potrajati i do 12 sati, jučer smo na raspravi o izvješću realizacije projekta aglomeracije odlučili reći kako o toj točki dnevnoga reda više nećemo raspravljati!

Spomenuo bih samo razliku od 65 milijuna kuna koju ćemo više platiti samo za pročistač u ovome projektu za nesposobnost, namještanje javnih natječaja, rodbinsko i člansko zapošljavanje, pogodovanja kao ključna načela velikogoričkog HDZ-a, a tu cijenu ćemo platiti mi građani! A o ostalom netransparentnom kreditnom zaduživanju da i ne govorim,

Kako je već i malom djetetu poznato da će zbog HDZ-ov način upravljanja našim gradom pa i  povijesno najvećim projektom koji se provodi u Velikoj Gorici, benefit imati samo i  isključivo  izabrana  smiješno mala interesna grupa građana.

Zato postaje sve realniji scenarij da će ogromnom ostatku naših građana jedini benefit kojega će od svega ovoga imati, biti dugotrajan grč u želucu i drastičan pad standarda življenja!

Kako sam napomenuo na prošloj konferenciji za medije- Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada.“

Objava Velikogorički SDP iskazao nezadovoljstvo na informiranje o projektu Aglomeracija pojavila se prvi puta na V'Gradu.