Prijava

Vaša prijava

FOTO Parkirajmo odgovornije! Romobili su pravi hit, ali istovremeno i veliki problem

['elektirčni romobili', 'parkiranje romobila', 'romobili', 'veliak gorica']

Električni romobili stigli su u Veliku Goricu sredinom svibnja, a već tada postali su prava atrakcija. Zgodna su opcija kada god trebate ‘skoknuti’ do grada ili se uputiti na daljnju rutu na koju vam nije prikladno ići automobilom ili pješice. Međutim, povećanim korištenjem i sve većim interesom za vožnjom, građani učestalo nailaze na poteškoće kao što su neodgovorno ostavljanje električnih romobila na mjestima koja i nisu baš prikladna za to.

Foto čitatelj

Iako prema aplikaciji i dozvoljenim mjestima parkiranja, romobile doista možete ostavljati uglavnom posvuda, javljaju se brojni problemi jer pojedinci te romobile zaista ostavljaju svugdje i to na neprimjeren način, pa ih tako vrlo često na zavojima sporednih ulica, na pješačkim prijelazima i slično, jedva možete zaobići.

Foto čitatelj

Kako bismo smanjili nezadovoljstvo naših sugrađana te omogućili neometano i slobodno kretanje pješačkim stazama, prijelazima, pa čak i prometnicama, treba voditi računa da se romobil kojeg vozite ostavi na način kojim će što manje smeta prolaznicima, šetačima i sudionicima u prometu.

I sami smo korisnici električnih romobila, ali iste se uvijek trudimo ostaviti na prikladan način i na što manje izloženim mjestima, stoga, ako svi krenemo od sebe, moći ćemo utjecati na ovu aktualnu problematiku.

🙂

 

Objava FOTO Parkirajmo odgovornije! Romobili su pravi hit, ali istovremeno i veliki problem pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Dan općine Pokupsko