Prijava

Vaša prijava

NK Mraclin: Novi trener je Marijan Dužić

['4. NL', 'mraclin', 'nogomet']

Nakon odlaska Damira Milanovića s klupe Mraclina, uprava kluba vrlo je brzo pronašla novog trenera kojeg je predstavila u prostorijama kluba na “Grabi”. Predsjednik Goran Vukašinec i sportski direktor Luka Cvetnić zajedno s ostalim članovima Izvršnog odbora kluba predstavili su Marijana Dužića, trenera koji je proteklu sezonu vodio nogometašice HNK Gorice u 2. ŽHNL, a prije toga radio je u više sisačkih klubova gdje je obavljao dužnosti trenera seniorskih ekipa, ali i vodio nogometne škole u Segesti, Mladosti iz Petrinje, Frankopanu i Moslavini. Važno je napomenuti da je gospodin Dužić već vodio nogometaše Mraclina, pola sezone 2012. godine.

NK Mraclin, predsjednik Goran Vukašinec na predstavljanju novog trenera. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Na predstavljanju novog trenera u petak, 08. srpnja 2022. godine, uvodnu riječ dao je predsjednik NK Mraclina, Goran Vukašinec i izrazio zadovoljstvo pristankom gospodina Dužića da preuzme Mraclin, dok je sportski direktor Luka Cvetnić rekao da su razgovori vođeni sa šestoricom potencijalnih trenera, ali da je odabir pao upravo na gospodina Dužića.

NK Mraclin, članovi Izvršnog odbora kluba na predstavljanju novog trenera. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Novi trener Mraclina, Marijan Dužić kratko se predstavio, rekao da poznaje neke od igrača Mraclina i da je pratio klub protekle godine. Smatra da će tijekom priprema koje počinju 26. srpnja, imati dovoljno vremena za pripremiti igrače i dodatno ih upoznati, kao i procijeniti koje igrače treba još dovesti u klub. A s obzirom da prijelazni rok traje, vjeruje da neće biti problema oko dovođenja igrača. Rekao je da mu je želja podići ljestvicu u odnosu na prošlu sezonu, a vjeruje da će u tome i uspjeti.

NK Mraclin, Marijan Dužić, novi trener seniora. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Naravno, u ovakvim prilikama ne može se zaobići ni tema dolazaka/odlazaka igrača, pa smo saznali da su Mraclin do sada napustila samo dvojica igrača, Matej Skrbin i Ladislav Roginić, a osim mladih snaga iz vlastitog podmlatka koji će se priključiti seniorima, do sada je klubu pristupio Vjekoslav Lučić, a iz jednogodišnjeg “privremenog rada” u Turopolju vratio se i Ivan Kos – Čapa. Kako je rekao Luka Cvetnić, još je nekoliko zvučnih imena u igri za dolazak u Mraclin.

Mraclin stvara novu ekipu na čelu s novim trenerom i vjerujemo da će biti dobrog nogometa na Grabi u sljedećoj sezoni 4. NL Središte Zagreb skupina B.

NK Mraclin, članovi Izvršnog odbra s novim trenerom. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Objava NK Mraclin: Novi trener je Marijan Dužić pojavila se prvi puta na V'Gradu.