Prijava

Vaša prijava

StartupVG IT akademija upisuje novu generaciju polaznika, dobra prilika za nezaposlene

['grad veliak gorica', 'start up']

Grad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje novu generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanja Software tester i IT analitičar!

Već je to sedma generacija po redu, a edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama te traje šest mjeseci u punom radnom vremenu.

Kako je pojašnjeno na stranici Grada, edukacija se obavlja kombinacijom teoretske nastave od dva mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju od 4 mjeseca. Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori su tvrtke Pliva, King ICT i NavBiz. Planirani početak edukacije je tijekom rujna.

Za vrijeme trajanja programa polaznici prijavljeni u evidenciji HZZ-a primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 24. srpnja 2022. OVDJE. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098/917 05 87

Objava StartupVG IT akademija upisuje novu generaciju polaznika, dobra prilika za nezaposlene pojavila se prvi puta na V'Gradu.