Prijava

Vaša prijava

VIDEO: Najava proslave Dana Zagrebačke županije

[]

17. srpnja datum je koji Zagrebačka županija slavi kao svoj dan. Iako, kroz 263 godine postojanja, teritorijalno mijenjana, i dalje jedna od gospodarski najuspješnijih hrvatskih županija. Svečana sjednica Županijske skupštine povodom obilježavanja Dana Zagrebačke županije, održat će se u četvrtak, 14. srpnja u hotelu „International“ u Zagrebu.

Tim povodom smo u našem studiju ugostili predsjednicu Skupštine Zagrebačke županije Martinu Glasnović koja nas je upoznala s pojedinostima programa sjednice na kojoj će tradicionalno, brojni uzvanici održati prigodne govore.

U umjetničkom djelu programa nastupit će učenici glazbene škole Ferdo Livadić iz Samobora, a najzanimljiviji dio programa svakako je dodjela javnih priznanja zaslužnim pojedincima, udrugama, tvrtkama koje na poseban način doprinose boljitku i promociji Zagrebačke županije.

Naša gošća otkrila nam imena onih koje je povjerenstvo ove godine odlučilo nagraditi. Osim toga, razgovarali smo i o dojmovima nakon proteka godine dana od preuzimanja funkcije predsjednice Skupštine, podršci ostalih članova i ostalim izazovima ovog posla.

Kritika je išla članovima povjerenstava koji, otkad je prestala važiti obveza plaćanja naknade sudjelovanja, na sjednicama povjerenstva često izostaju.

Više o ovoj, ali i ostalim temama pogledajte u video prilogu.

 

Objava VIDEO: Najava proslave Dana Zagrebačke županije pojavila se prvi puta na V'Gradu.