Prijava

Vaša prijava

Senad Harambašić obavio prvu prozivku u Kurilovcu

['3. nl', 'kurilovec', 'nogomer', 'pripreme']

U ponedjeljak, 18. srpnja 2022. godine Senad Harambašić, trener NK Kurilovca, člana 3. NL Centar, obavio je prvu prozivku igrača i započeo pripreme za nadolazeću sezonu. Pripreme su započele službenim sastankom u prostorijama kluba, a osim trenera Harambašića istom su nazočili i predsjednik NK Kurilovca, Dražen Vujnović, stručni stožer te 23 igrača.

18.07.2022. NK Kurilovec, početak priprema. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Trener Harambašić detaljno je pojasnio pripremni period koji je pred igračima i naglasio da su i ove pripreme klasične pripreme u trajanju od 6 tjedana, u tri faze. U tom periodu planirano je oko 42 aktivnosti, od čega 8 utakmica (dogovoreno ih je 7: Segesta, Sesvete, Dugo Selo, Lukavec, Zelina, Samobor, Mraclin), 30-ak treninga i određeni broj sastanaka. Cilj priprema je dobro se pripremiti za nadolazeću zahtjevnu sezonu u 3. NL Centar u kojoj se natječe 18 klubova.

18.07.2022. NK Kurilovec, početak priprema. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Govoreći o promjenama u igračkom kadru, trener Harambašić napomenuo je da još uvijek nije definirana lista dolazaka i odlazaka, ali za sada se zna da je 7 igrača napustilo Kurilovec, i to Tomislav Grdenić, Niko Tolj, Ivan Knežić, Đevad Selman, Matej Resler, Gabrijel Krnjić i Dino Musulin, dok su novi-stari igrači u ovoj sezoni povratnici u Kurilovec, Petar Lucijan Čurek i Antonio Ćosić, te novi igrač, iskusni Ivan Crnov. Na probi je trenutno i Alen Kapac, a želja je da se dovede još nekoliko igrača, prvenstveno napadača, čija imena za sada nisu bitna, rekao je Senad Harambašić.

18.07.2022. NK Kurilovec, početak priprema. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Predsjednik NK Kurilovca, Dražen Vujnović pozdravio je igrače, a povratnicima i novopridošlima zaželio je dobrodošlicu i rekao da će uprava napraviti sve da prati igrače i klub, a u nadolazećoj sezoni zaželio je dobre igre i dobar plasman na kraju prvenstva.

Nakon uvodnih malo više od pola sata u prostorijama kluba, igrači i stručni stožer uputili su se na pomoćni teren SRC Udarnik i krenuli u pripreme…

Objava Senad Harambašić obavio prvu prozivku u Kurilovcu pojavila se prvi puta na V'Gradu.